PowerView® en de vier pijlers van een smart home

  • 17 juni 2024
  • Luxaflex® blog
  • Trends

Je kan je huis omtoveren tot een smart home door verschillende slimme apparaten in je woning te integreren, van thermostaten over verlichting tot beveiligingssystemen. Vier dingen hebben ze allemaal gemeen en worden daarom de vier pijlers van een smart home genoemd: ze leveren een positieve bijdrage aan je veiligheid, comfort, gemak en energieverbruik. Ook ons bedieningssysteem PowerView® automation voor automatische raamdecoratie voldoet aan deze vier pijlers en is daarom een must voor jouw smart home.

Met PowerView® automation kan je al je Luxaflex® raamdecoratie bedienen via de afstandsbediening en de app op je gsm of tablet. In de app kan je favoriete posities voor je raambekleding opslaan en automatische tijdsschema’s instellen. Koppel PowerView® aan je smart home systeem om je raamdecoratie zelfs met je stem te bedienen en af te stemmen op je andere slimme integraties.

Veiligheid

Op reis of een weekendje weg? Stel van tevoren schema’s in via de PowerView® app en laat je slimme raamdecoratie bewegen op door jou gekozen tijden. Zo lijkt het net alsof je thuis bent en houd je dieven op afstand. Bovendien is het een draadloos systeem, zonder slingerende koorden waar kinderen of huisdieren in verstrikt kunnen raken.

Lees ook: Met een gerust hart op vakantie – 5 anti-inbraaktips

Comfort

Met de juiste raamdecoratie kan je eenvoudig je privacy, de lichtinval en de kamertemperatuur in huis regelen. Met PowerView® automation kan je dit volledig automatisch en op afstand laten gebeuren. Zo creëer je altijd in een handomdraai een comfortabele leefomgeving.

Lees ook: 6 voordelen van goeie raamdecoratie

brochure elektrische gordijnen en elektrische rolgordijnen

Download de brochure

Ontdek Luxaflex® PowerView® automation en laat je inspireren door de vele voordelen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

Gemak

Dankzij vooraf ingestelde automatische schema’s en spraakbesturing hoef je zelf bijna niets te doen om je raamdecoratie te laten bewegen. Stel één keer een schema in en met één klik in de app of door te zeggen “Hey Google/Alexa/Siri/…, sluit de raamdecoratie”, gaat de rest vanzelf. Zo vereenvoudig en veraangenaam je je dagelijks leven.

Lees ook: Interieurarchitecte Droika Engelen en PowerView®: match made in heaven

Energie

Raamdecoratie werkt als een isolerende barrière aan je ramen die helpt de kamertemperatuur onder controle te houden. Zo wordt het binnen niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Dankzij bediening op afstand en automatische schema’s kan je de temperatuur ook helpen regelen wanneer je niet thuis bent, waardoor je nog meer energie bespaart. Begint de zon bijvoorbeeld onverwachts hard te schijnen, maar ben je niet thuis? Via de app kan je toch je zonwering z’n werk laten doen.

Lees ook: De beste raambekleding om energie te besparen

Sinds enige tijd heb ik 3 verschillende gemotoriseerde producten met PowerView®. Eenmaal draaiende heb ik een aantal scènes en programma’s aangemaakt. Je hebt werkelijk geen omkijken meer naar je gordijnen. Wat een schitterende producten en een uitstekende kwaliteit.” -Alex

PowerView® automation: bedien je raamdecoratie met een afstandsbediening of app PowerView® automation: bedien je raamdecoratie met een afstandsbediening of app