Raamdecoratie keuken

Makkelijk te reinigen en stijlvolle raamdecoratie looks

Je keuken is het kloppend hart van je huis. Het is een plek waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten en een ruimte waar je graag tijd doorbrengt. Maar keukens stellen ook hoge eisen: een vochtig klimaat door de vaatwasser of wasmachine, of vlekken wanneer je aan het koken bent. Ons assortiment bestaat uit op maat gemaakte raambekledingen die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook praktische functies bieden voor je keuken, met gemakkelijk te reinigen en waterbestendige materialen.

Je kunt alle opties met je plaatselijke Luxaflex®-dealer doornemen, maar we geven je hier alvast enkele ideeën om je op weg te helpen.

Jaloezieën & Shutters voor de keuken

Keukenjaloezieën

Laat je inspireren!

Luxaflex® Rolgordijnen | raamdecoratie keuken Luxaflex® Rolgordijnen | raamdecoratie keuken

Rolgordijnen voor de keuken

Luxaflex® Rolgordijnen zijn op maat gemaakt en hebben een speciale vocht- en vuilafstotende afwerking, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn en er langer goed uitzien. Het assortiment omvat exclusieve patronen en kleuren die passen bij jouw keukeninrichting, en uitvoeringen die geschikt zijn voor extra grote ramen en deuren.

Kies onze koordloze of smart home bediening, vooral handig voor moeilijk bereikbare jaloezieën in ramen boven de gootsteen.

Inspiratiegalerij raamdecoratie keuken

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën | raamdecoratie keuken Luxaflex® Horizontale Jaloezieën | raamdecoratie keuken

Horizontale jaloezieën voor de keuken

De premium Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® zijn stijlvol en handig aangezien de lamellen afwasbaar zijn en je ze precies kunt kantelen voor de juiste lichtinval of extra privacy als er inkijk is in je keuken.

De brede waaier aan kleuren en texturen is ontworpen om te passen bij zowel moderne als klassieke keukenstijlen. Je vindt dus zeker iets naar jouw smaak. Bovendien kan je je nieuwe jaloezieën bedienen vanaf een smart device, afstandsbediening of de spraakassistent van je huis dankzij onze PowerView® Automation.

Luxaflex® Verticale Jaloezieën Luxaflex® Verticale Jaloezieën

Verticale jaloezieën met StainStop®

Ons stijlvolle assortiment Verticale Jaloezieën omvat diverse opties zoals onze speciale StainStop®-afwerking voor extra bescherming tegen de meest voorkomende keuken- en huishoudelijke vlekken op waterbasis, waaronder cola, vruchtensap, thee, melk, koffie, azijn, modder of honing. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze er langer als nieuw uit blijven zien.

De verticale jaloezieën van Luxaflex® zien er geweldig uit in combinatie met grote keukenramen en je kan ze bedienen met een kindveilige slingerstang of smart home bediening.

Luxaflex® keukenshutters in imitatiehout Luxaflex® keukenshutters in imitatiehout

Onverslijtbare keukenshutters

Het strakke en stevige ontwerp van de Luxaflex®-shutters in imitatiehout vermindert het risico op kromtrekken, barsten, vervagen, afbrokkelen, afbladderen of verkleuren, waardoor ze de ideale raambekleding zijn voor condens- en vochtgevoelige ruimtes zoals keukens. Je keukenshutters zijn gemaakt van stevige, uv-bestendige moderne materialen die gemakkelijk met water en zeep te reinigen zijn. Zo blijven je shutters er zo goed als nieuw uit zien. Bovendien biedt de 10 jaar garantie je extra gemoedsrust. Kies uit een selecte reeks modellen die passen bij jouw licht- en privacybehoeften en stijlvoorkeuren.

Luxaflex® houten keukenjaloezieën Luxaflex® houten keukenjaloezieën

Imitatiehouten jaloezieën voor keukens

De imitatiehouten jaloezieën van Luxaflex® zijn gemakkelijk te reinigen en superstijlvol. Een praktische en elegante keuze, vooral voor ramen in de buurt van een gootsteen waar vochtigheid een probleem kan zijn. Het brede scala aan natuurlijke beitsen en de nieuwste moderne gelakte houtlooks zijn de perfecte finishing touch voor elke keukenstijl. Combineer met smart home control voor een moeiteloze bediening.

Advies nodig voor je keukenjaloezieën?

Ontdek het volledige assortiment duurzame, gemakkelijk te reinigen Luxaflex®-keukenjaloezieën en -shutters bij je plaatselijke Luxaflex®-dealer en krijg gratis deskundig advies over het juiste raamdecoratie product voor jouw huis.

Jaloezieën en shutters voor de keuken Jaloezieën en shutters voor de keuken

FAQ - keuken