Raamdecoratie keuken

Makkelijk te reinigen en stijlvolle raamdecoratie looks

Je keuken is het kloppend hart van je huis. Het is een plek waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten en een ruimte waar je graag tijd doorbrengt. Maar keukens stellen ook hoge eisen: een vochtig klimaat door de vaatwasser of wasmachine, of vlekken wanneer je aan het koken bent. Ons assortiment bestaat uit op maat gemaakte raambekledingen die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook praktische functies bieden voor je keuken, met gemakkelijk te reinigen en waterbestendige materialen.

Je kunt alle opties met je plaatselijke Luxaflex®-dealer doornemen, maar we geven je hier alvast enkele ideeën om je op weg te helpen.

Laat je inspireren door onze raamdecoratie voor keukens

Luxaflex LightLine® rolgordijnen in de keuken Luxaflex LightLine® rolgordijnen in de keuken

Luxaflex LightLine® rolgordijnen voor de keuken

Luxaflex LightLine® rolgordijnen creëren volledige privacy met een zacht diffuus licht dat gelijkmatig over een kamer wordt verdeeld. Het duurzame materiaal is bestand tegen vocht, waardoor ze ideaal zijn voor keukens met ramen dicht bij het aanrecht. Veeg je Luxaflex LightLine® rolgordijn gewoon schoon met een vochtige spons of doek en veeg het daarna droog om het in z'n perfecte staat te houden.

Stainstop

Stainstop is een extra beschermlaag op je stoffen Luxaflex® raamdecoratie die voorkomt dat vlekken van gebruikelijke keuken- en huishoudproducten op waterbasis (cola, vruchtensap, thee, melk, koffie, azijn, honing...) in de stof dringen. Dit maakt je stoffen Luxaflex® raambekleding gemakkelijk schoon te maken en dus ideaal voor ramen in de keuken dicht bij het aanrecht.

Luxaflex® rolgordijnen | raamdecoratie keuken Luxaflex® rolgordijnen | raamdecoratie keuken

Rolgordijnen voor de keuken

Luxaflex® rolgordijnen zijn op maat gemaakt en zijn met de speciale vocht- en vuilafstotende afwerking stainstop gemakkelijk te reinigen, zodat ze er langer goed uitzien. De collectie omvat exclusieve patronen en kleuren die passen bij jouw keukeninrichting, en uitvoeringen die geschikt zijn voor extra grote ramen en deuren.

Kies een koordloze of smart home bediening, vooral handig voor moeilijk bereikbare rolgordijnen in ramen boven de gootsteen.

Luxaflex® verticale jaloezieën in de keuken Luxaflex® verticale jaloezieën in de keuken

Verticale jaloezieën

Ook onze stijlvolle verticale jaloezieën zijn beschikbaar met onze speciale stainstop afwerking zodat huishoudelijke vlekken niet indringen, maar gemakkelijk zijn schoon te maken. Hierdoor blijven je jaloezieën er langer als nieuw uit zien!

Luxaflex® verticale jaloezieën zien er geweldig uit in combinatie met grote keukenramen en je kan ze bedienen met een kindveilige slingerstang of smart home bediening.

Luxaflex® horizontale jaloezieën | raamdecoratie keuken Luxaflex® horizontale jaloezieën | raamdecoratie keuken

Horizontale jaloezieën voor de keuken

De premium horizontale jaloezieën van Luxaflex® zijn stijlvol en handig aangezien de lamellen afwasbaar zijn en je ze precies kunt kantelen voor de juiste lichtinval of extra privacy als er inkijk is in je keuken.

De brede waaier aan kleuren en texturen is ontworpen om te passen bij zowel moderne als klassieke keukenstijlen. Je vindt dus zeker iets naar jouw smaak. Bovendien kan je je nieuwe jaloezieën bedienen vanaf een smart device, afstandsbediening of de spraakassistent van je huis dankzij onze PowerView® Automation.

Luxaflex® keukenshutters in imitatiehout Luxaflex® keukenshutters in imitatiehout

Onverslijtbare keukenshutters

Het strakke en stevige ontwerp van de Luxaflex® shutters in imitatiehout vermindert het risico op kromtrekken, barsten, vervagen, afbrokkelen, afbladderen of verkleuren, waardoor ze de ideale raambekleding zijn voor condens- en vochtgevoelige ruimtes zoals keukens. Je keukenshutters zijn gemaakt van stevige, uv-bestendige moderne materialen die gemakkelijk met water en zeep te reinigen zijn. Zo blijven je shutters er zo goed als nieuw uit zien. Bovendien biedt de 10 jaar garantie je extra gemoedsrust. Kies uit een selecte reeks modellen die passen bij jouw licht- en privacybehoeften en stijlvoorkeuren.

Luxaflex® houten keukenjaloezieën Luxaflex® houten keukenjaloezieën

Imitatiehouten jaloezieën voor keukens

De imitatiehouten jaloezieën van Luxaflex® zijn gemakkelijk te reinigen en superstijlvol. Een praktische en elegante keuze, vooral voor ramen in de buurt van een gootsteen waar vochtigheid een probleem kan zijn. Het brede scala aan natuurlijke beitsen en de nieuwste moderne gelakte houtlooks zijn de perfecte finishing touch voor elke keukenstijl. Combineer met smart home control voor een moeiteloze bediening.

Advies nodig voor je keukenjaloezieën?

Ontdek het volledige assortiment duurzame, gemakkelijk te reinigen Luxaflex®-keukenjaloezieën en -shutters bij je plaatselijke Luxaflex®-dealer en krijg gratis deskundig advies over het juiste raamdecoratie product voor jouw huis.

Jaloezieën en shutters voor de keuken Jaloezieën en shutters voor de keuken

FAQ - keuken