Veranda raamdecoratie

Geniet het hele jaar door van jouw veranda

Veranda’s, oranjerieën of moderne glazen kamers zijn een uitstekende manier om je huis uit te breiden en optimaal te genieten van het uitzicht. Ze kunnen echter in de zomer onaangenaam warm worden en in de winter koud aanvoelen, waardoor de ruimte minder bruikbaar is. Door de juiste raamdecoratie en dakjaloezieën te kiezen, kan je deze extreme temperaturen temperen. Zo maken de Duette® & Plissé Shades van Luxaflex® van jouw veranda een comfortabele plek waar je het hele jaar door kan van genieten.

Plissé Shades – veranda raamdecoratie Plissé Shades – veranda raamdecoratie
Duette® Shades Duette® Shades

Heerlijk koel in de zomer en aangenaam warm in de winter

Onze stijlvolle Duette® shades voor veranda’s zijn een Luxaflex®-uitvinding en geven je het beste van twee werelden: ze helpen je de warmte buiten te houden in de zomer en binnen te houden tijdens de koudere wintermaanden. De unieke honingraatstructuur van de Duette® Shades houdt de lucht binnenin vast voor een uitstekende isolatie het hele jaar door. En ze houden de warmte zo doeltreffend vast dat je je verwarming misschien zelfs niet zo vaak hoeft aan te zetten, wat betekent dat je je stookkosten kan verlagen.

Perfect op maat voor veranda’s in alle afmetingen en vormen

Veranda’s en glazen kamers hebben vaak ramen in verschillende vormen, maten en openingswijzen. Maak je geen zorgen, want Luxaflex® maakt jaloezieën op maat voor vrijwel alle raam-, deur- en daklichtopeningen, zodat je een mooi uniform geheel kan creëren in je nieuwe veranda.

Luxaflex® Duette® Shades – Raamdecoratie veranda - Veranda raamdecoratie
Luxaflex® Plissé® Shades Luxaflex® Plissé® Shades

Zachte geplooide raamdecoratie voor de veranda

Voorkom te fel licht en regel de temperatuur en je mate van privacy met onze op maat gemaakte Plissé Shades zonder dat die je uitzicht belemmeren. Onze stoffen zijn voorzien van een speciale coating die warmte en zonlicht reflecteert en de kleur van je jaloezie beschermt. Plissé Shades helpen je veranda comfortabeler te maken en passen ook perfect op verandadaken en zijramen met ongewone vormen.

PowerView® Smart Home Automation PowerView® Smart Home Automation

Eenvoudig te bedienen raamdecoratie voor veranda’s

Ongeacht de grootte van je veranda, je kan je zonwering moeiteloos openen, sluiten of verstellen met een reeks kindveilige opties. Met onze smart home PowerView® Automation kan je je raamdecoratie bedienen vanaf je smart device of afstandsbediening. Of kies voor ons LiteRise® koordloos systeem waarbij je je zonwering eenvoudig verstelt door ze met de hand omhoog of omlaag te trekken, of voor een eenvoudige afstandsbediening. Aan jou de keuze. Je plaatselijke Luxaflex®-dealer helpt je bij het kiezen van de oplossing die het beste bij jouw veranda past.

Laat je adviseren door een expert

Boek vandaag nog een afspraak voor je veranda raamdecoratie bij je plaatselijke Luxaflex®-dealer. Hij staat in voor elk detail zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Elk raam, elke deur en elk daklicht in je veranda of glazen kamer wordt professioneel opgemeten, waarna de door jou gekozen jaloezieën worden gemaakt volgens je exacte vereisten. Een professionele installatie zorgt voor een perfecte werking en jarenlang plezier.

Raamdecoratie veranda Raamdecoratie veranda

FAQ - veranda