Veranda raamdecoratie

Geniet het hele jaar door van jouw veranda

Veranda’s, oranjeries of moderne ruimtes met volledig glazen wanden zijn een uitstekende manier om je huis uit te breiden en om binnen optimaal te kunnen genieten van buiten. Ze kunnen echter snel te warm worden in de zomer en te koud in de winter. Door de juiste raamdecoratie te kiezen, kan je de temperatuur in je veranda onder controle houden. Zo maken de Duette® en plissé shades van Luxaflex® van jouw veranda een comfortabele plek waar je het hele jaar door van kan genieten.

brochure raamdecoratie op maat

Download onze brochure

Ontdek ons volledig gamma raamdecoratie op maat, voor al jouw ramen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

Duette® shades - raamdecoratie veranda Duette® shades - raamdecoratie veranda

Koel in de zomer, warm in de winter

Onze stijlvolle Duette® shades voor veranda’s zijn een slimme energiebesparende innovatie van Luxaflex®. Ze helpen je de warmte buiten te houden in de zomer en binnen te houden tijdens de koudere wintermaanden. De unieke honingraatstructuur van Duette® shades vormt namelijk een isolerende luchtlaag aan je ramen voor een uitstekende isolatie het hele jaar door. Zo bespaar jij op verwarmings- en airconditioningskosten.

plissé shades - raamdecoratie serre plissé shades - raamdecoratie serre

Zachte filtering van het zonllicht

Voorkom te fel licht en regel je mate aan privacy met onze op maat gemaakte plissé shades. Kies een semi-transparante stof om zo veel mogelijk zicht naar buiten te behouden. Je hebt ook keuze uit stoffen met onze speciale Topar® coating die warmte en zonlicht reflecteert en de kleur van je jaloezie beschermt.

Op maat voor veranda’s in alle afmetingen en vormen

Veranda’s en glazen wanden hebben vaak ramen in verschillende vormen, maten en openingswijzen. Luxaflex® Duette® en plissé shades zijn daarom de ideale raamdecoratie voor veranda's, omdat ze op maat worden gemaakt voor vrijwel alle soorten en vormen ramen en deuren, zodat je een mooi uniform geheel kan creëren in je veranda.

Luxaflex® Duette® shades - raamdecoratie veranda

Veranda raamdecoratie voor flexibele licht- en privacyregeling

Duette® en plissé shades zijn ook verkrijgbaar in de optie Dag & Nacht, waarbij je een transparante stof om daglicht te filteren kan combineren met een verduisterende stof voor privacy 's avonds. Dit is een ideale optie als je bijvoorbeeld tv kijkt in je veranda of ruimte met glazen wanden: geen schermreflecties en geen inkijk van de buren.

Luxaflex® Dag & Nacht shades - raamdecoratie veranda
PowerView® automation - raambekleding serre PowerView® automation - raambekleding serre

Eenvoudig te bedienen raamdecoratie voor je veranda

Hoe groot en hoog je veranda ook is, je kan je zonwering moeiteloos openen, sluiten of verstellen dankzij ons gemotoriseerd bedieningssysteem PowerView® automation. Met dit kindveilige systeem bedien je de raamdecoratie met een afstandsbediening, je smartphone of je stem.

Laat je adviseren door een expert

Maak vandaag nog een afspraak voor je verandaraamdecoratie bij een Luxaflex® dealer in je buurt. Ze begeleiden je bij elke stap, van de productkeuze tot installatie, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Elk raam en elke deur in je veranda wordt professioneel opgemeten, waarna de door jou gekozen producten volledig op maat worden gemaakt. Een professionele installatie door de gekozen dealer garandeert een perfecte werking, zodat je jarenlang kan genieten van je veranda zonwering.

Luxaflex® dealer - raambekleding veranda Luxaflex® dealer - raambekleding veranda

FAQ - veranda