Raamdecoratie draai-kiepramen

Praktische opties en stijlen voor draai-kiepramen

Draai-kiepramen zijn populair omdat ze dankzij hun handige ontwerp in kantelstand de frisse lucht aan de bovenkant binnenlaten, maar ze ook volledig kunnen worden geopend zodat je ze gemakkelijk kan schoonmaken. Raamdecoratie hoeft daarbij geen hindernis te zijn. Luxaflex® biedt verschillende raamdecoratie-oplossingen die perfect zijn voor draai-kiepramen. Je kan het volledige aanbod ontdekken in een Luxaflex® showroom in je buurt, maar we geven je alvast wat ideeën ter inspiratie.

brochure raamdecoratie op maat

Download onze brochure

Ontdek ons volledige gamma raambekleding op maat.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

Laat je inspireren - draai-kiepramen

draai-kiepramen - plissé shades

Plissé shades voor draai-kiepramen

Onze tijdloze plissé shades passen mooi in je draai-kiepramen en glazen deuren, en filteren het het binnenvallend daglicht. Kies uit honderden prachtige stoffen en kleuren, waaronder verduisterende stoffen. Met de optie top down / bottom up kan je het licht en de mate van privacy flexibel regelen voor je draai-kiepramen, de perfecte keuze voor slaapkamers of mediaruimtes. Installatie ook mogelijk zonder boren in je raamkozijn.

Duette® shades - raamdecoratie voor draai-kiepramen

Duette® shades voor draai-kiepramen

Onze Duette® shades passen perfect op draai-kiepramen en zijn een uitstekende keuze als energiebesparing belangrijk is voor je huis. Door hun unieke ontwerp zorgen Duette® shades dat je huis koel blijft in de zomer, warm in de winter en het hele jaar door goed geïsoleerd – mooi meegenomen voor je energierekening.

Dankzij onze speciale FrameFix™ en TruFit® montageopties kunnen Duette® shades worden gemonteerd zonder te moeten boren of schroeven in het frame van je draai-kiepramen. Kies uit de nieuwste trendy kleuren en patronen met looks voor zowel moderne als traditionele woningen.

Ook mogelijk met de handige optie top down / bottom up.

FrameFix™ montage

FrameFix™ montage

Je Luxaflex® dealer kan de Duette® shades installeren op jouw draai-kiepramen zonder te hoeven boren of schroeven in het raamkozijn.

draai-kiepraam met horizontale jaloezieën draai-kiepraam met horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën voor draai-kiepramen

Onze hoogkwalitatieve horizontale jaloezieën passen naadloos in draai-kiepramen, met een speciaal ontwerp dat de jaloezie op zijn plaats houdt wanneer het raam gekanteld wordt. De ruime keuze aan trendy kleuren en luxueuze textuurlooks voegt een extra designtoets toe aan elk interieur.

Pas eenvoudig de raamdecoratie van je draai-kiepramen aan door de boven- en onderkant van je jaloezie omhoog of omlaag te doen en de lamellen te tuimelen om de lichtinval en de privacy te krijgen die jij wil.

Shutters voor draai-kiepramen

Fan van een eerder rustiek karakter? Onze houten shutters worden op maat gemaakt voor al je soorten ramen, waaronder draai-kiepramen. Hun speciale profiel voorkomt klapperen in de wind en ze worden naadloos aan je raam bevestigd, zodat ze ook in gekantelde stand op hun plaats blijven. Je kan er het zonlicht volledig mee weren of de lichtinval flexibel regelen.

Luxaflex® dealer Luxaflex® dealer

Laat je adviseren door een expert

In je plaatselijke Luxaflex® showroom krijg je deskundig advies en inspiratie over de beste oplossing voor jouw draai-kiepramen. Van het kiezen van een design en kleur tot het nauwkeurig opmeten van je ramen en het installeren van het eindproduct: je dealer zorgt ervoor dat je raamdecoratie perfect past en dat je je ramen kan blijven bedienen.

FAQ - draai-en kiepramen