Raamdecoratie draai- en kiepraam

Praktische opties en stijlen draai- en kiepraam

Steeds meer huiseigenaren kiezen voor draai-kiepramen omdat ze dankzij het handige ontwerp de frisse buitenlucht aan de bovenkant binnenlaten en volledig naar binnen opengaan zodat je ze makkelijker kan reinigen. Traditionele raamdecoratie staan de bediening van draai-kiepramen in de weg. Daarom heeft Luxaflex® een compleet assortiment raamdecoratie ontworpen die perfect passen bij dit type raam. Je kunt het volledige aanbod aan kleuren en designs in je plaatselijke Luxaflex®-showroom ontdekken, maar we geven je alvast enkele ideeën mee ter inspiratie.

Inspiratiegalerij - Draai- en kiepraam

Plissé Shades voor draai-kiepramen - Plissé Shades voor draai-kiepramen

Plissé Shades voor draai-kiepramen

Onze tijdloze Plissé Shades passen mooi in je draai-kiepramen en glazen deuren en filteren het licht wondermooi dankzij de verfrissende geplooide stijl. Kies uit honderden prachtige stoffen en kleuren, waaronder verduisterende stoffen. Gecombineerd met onze Top-down/Bottom-up-bediening, kan je het licht en de mate van privacy flexibel regelen voor je draai-kiepramen, de perfecte keuze voor slaapkamers of mediaruimtes.

Duette® Shades voor draai-kiepramen - Raamdecoratie voor draai-kiepramen

Duette® Shades voor draai-kiepramen

Onze Duette® Shades passen perfect op draai-kiepramen en zijn een uitstekende keuze als energiebesparing belangrijk is voor je huis. Door hun unieke ontwerp, zorgen de Duette® Shades ervoor dat je huis koel blijft in de zomer, warm in de winter en het hele jaar door goed geïsoleerd. Mooi meegenomen voor je energierekening. Dankzij onze speciale FrameFix™-montageoptie kunnen Duette® Shades worden gemonteerd zonder te moeten boren of schroeven in het glas of het frame van je draai-kiepramen. Kies de nieuwste trendy kleuren en patronen met looks voor zowel moderne als traditionele woningen.

FrameFix™-montage

FrameFix™-montage

Je Luxaflex®-dealer kan de Duette® Shades installeren op jouw draai-kiepramen zonder te hoeven boren of schroeven in het glas of het kozijn.

Duette® Shades voor draai-kiepramen - Raamdecoratie voor draai-kiepramen

Horizontale Jaloezieën voor draai-kiepramen

Onze hoogkwalitatieve horizontale jaloezieën passen naadloos in draai-kiepramen met een speciaal ontwerp dat de jaloezie precies op zijn plaats houdt wanneer het raam open staat. De ruime keuze aan trendy kleuren en luxueuze textuurlooks verandert de lichtinval en voegt een extra design toets toe aan elk interieur. Verstel de raamdecoratie van je draai-kiepramen eenvoudig door de boven- en onderkant van je jaloezie omhoog of omlaag te brengen en zo de lichtinval en mate van privacy te krijgen die je wenst.

Vind een dealer Vind een dealer

Laat je adviseren door een expert

In je plaatselijke Luxaflex®-showroom krijg je deskundig advies en inspiratie over de beste oplossing voor jouw draai-kiepramen. Van het kiezen van een design en kleur tot het nauwkeurig opmeten van je ramen en het installeren van het eindproduct: je dealer zorgt ervoor dat je raamdecoratie perfect passen en je ramen blijven functioneren.

FAQ - draai-en kiepramen