Raamdecoratie privacy

Nieuwe ideeën voor meer privacy

Onze privacy is heel belangrijk. We willen geen inkijk van voorbijgangers of buren en moderne grote ramen helpen daar niet altijd bij. Om dit probleem aan te pakken, heeft Luxaflex® Top-Down/Bottom-Up raamdecoratie uitgevonden (ook wel privacy raamdecoratie genoemd) met een slim design waarmee je jouw jaloezie van bovenaf, van onderaf of ergens daartussenin kunt openen. Zo geniet je van het beste van twee werelden. Je behoudt de privacy en de natuurlijke lichtinval van je huis, terwijl je ongewenste inkijk tegenhoudt.

Bekijk alle opties in je plaatselijke Luxaflex®-showroom, maar hier volgen alvast enkele ideeën voor privacy raamdecoratie ter inspiratie.

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën – Top-Down/Bottom-Up

Stijlvolle en praktische horizontale jaloezieën

De ultieme privacy raamdecoratie! Onze horizontale jaloezieën met Top-Down/Bottom-Up-bediening laten je flexibel kiezen hoeveel inkijk en lichtinval je wilt. De nieuwste looks en kleuren voor elke raamstijl. Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

Luxaflex® Duette® Shades met Top-Down/Bottom-Up

Licht en privacy zoals jij het wilt

De stijlvolle Duette® Shades met Smart Home PowerView®- Automation laten je de mate van privacy in je huis onmiddellijk verbeteren door je raamdecoratie te verplaatsen naar de gewenste positie met behulp van een smart toestel, een afstandsbediening of je spraakassistent voor thuis. Ontdek hoe het werkt.

Luxaflex® Plissé Shades met Top-Down/Bottom-Up

Moderne geplisseerde stijl

Met de moderne stijl van de Plissé Shades van Luxaflex® kan je je privacy en lichtregeling aanpassen, zelfs wanneer je niet thuis bent. Kies uit ons assortiment klassieke en moderne stoffen, kleuren en patronen de look die bij jouw interieur past. Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

Privacy raamdecoratie voor draai- en kiepramen - Luxaflex® Plissé Shades

Privacy voor draai-kiepramen

Onze privacy Plissé Shades met het Top-Down/Bottom-Up-systeem werken perfect met je populaire draai-kiepramen die je gewoon kan blijven gebruiken. Het beste van alles: met ons TruFit®-systeem hoef je niet eens in je raamkozijnen te boren. Verplaats je privacyraamdecoratie naar elke gewenste positie.

Laat je adviseren door een expert Laat je adviseren door een expert

Krijg deskundig advies over privacy raamdecoratie

Ontdek ons prachtige assortiment op maat gemaakte privacyraamdecoratie bij je plaatselijke Luxaflex®-dealer. Je krijgt er deskundig advies en inspiratie over de beste stijlen voor meer veiligheid en privacy in huis.