Raamdecoratie privacy

Ideeën voor meer privacy

Volgens eigen onderzoek vindt 68% van de Belgen privacy belangrijk om zich thuis goed te voelen. We willen geen inkijk van voorbijgangers of buren en moderne grote ramen helpen daar niet altijd bij. Om dit probleem aan te pakken, heeft Luxaflex® Top-Down/Bottom-Up raamdecoratie uitgevonden (ook wel privacy raamdecoratie genoemd) met een slim design waarmee je je raambekleding van bovenaf, van onderaf of ergens daartussenin kunt openen. Zo geniet je van het beste van twee werelden: je behoudt privacy en de natuurlijke lichtinval, terwijl je ongewenste inkijk tegenhoudt.

Bekijk alle opties in je plaatselijke Luxaflex®-showroom, maar hier volgen alvast kort de opties.

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën – Top-Down/Bottom-Up

Stijlvolle en praktische Horizontale Jaloezieën

De ultieme privacy raamdecoratie! Onze Horizontale Jaloezieën laten je flexibel de inkijk en lichtinval bepalen door ze eenvoudig te tuimelen. Top-Down/Bottom-Up maakt de regulering van privacy en licht nog flexibeler: voeg een extra streepje licht toe waar inkijk geen rol speelt. En dat in de nieuwste looks en kleuren voor elke raamstijl. Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

Meer over...

Luxaflex® Duette® Shades met Top-Down/Bottom-Up

Energiebesparende Duette® Shades

Onze stijlvolle Duette® Shades laten je de mate van privacy in huis onmiddellijk verbeteren, met een transparantie naar keuze. Voeg een extra streep(je) zonlicht toe dankzij de optie Top-Down/Bottm-Up. Bovendien ben je met Duette® Shades energiebesparend bezig: de unieke honingraatstructuur creëert een isolerende barrière bij je ramen.

Meer over...

Luxaflex® Plissé Shades met Top-Down/Bottom-Up

Moderne of klassiekere Plissé Shades

Met de Plissé Shades van Luxaflex® kan je privacy en lichtinval eenvoudig reguleren, met een brede waaier aan stijlkeuzes. Kies uit ons assortiment klassieke en moderne stoffen, in verschillende kleuren en eventueel patronen. Creëer de look die bij jouw interieur past. Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

Meer over...

Privacy raamdecoratie voor draai- en kiepramen - Luxaflex® Plissé Shades

Privacy voor draai-kiepramen

Onze privacy Plissé Shades met het Top-Down/Bottom-Up-systeem werken perfect met draai-kiepramen. Je kan zowel de ramen als raamdecoratie gewoon eenvoudig blijven bedienen. En het beste van alles: met ons TruFit®-systeem hoef je niet eens in je raamkozijnen te boren.

Laat je adviseren door een expert Laat je adviseren door een expert

Krijg deskundig advies over privacy raamdecoratie

Ontdek ons prachtige assortiment op maat gemaakte privacyraamdecoratie bij je plaatselijke Luxaflex®-dealer. Je krijgt er deskundig advies en inspiratie over de beste stijlen voor meer veiligheid en privacy in huis.