Isolerende en energiebesparende jaloezieën

Hoe Luxaflex®-jaloezieën helpen om energiezuinigere huizen te creëren

Onze wereld en haar natuurlijke hulpbronnen zijn kostbaar. Het is dan ook essentieel te begrijpen wat onze rol is in het behoud van deze hulpbronnen.

Door jaloezieën te ontwikkelen die de lichtinval regelen, kamers isoleren tegen warmte en koude en energie besparen, helpen we onze klanten hun voetafdruk te verkleinen.

Hier zijn enkele feiten die misschien nuttig zijn voor u, maar aarzel vooral niet om uw plaatselijke Luxaflex®-dealer te bezoeken. Zo ziet u meteen al onze oplossingen om uw huis op een stijlvolle manier energiezuiniger maken.

Inspiration Gallery

Luxaflex® Duette® Shades - Insulating

Uw ramen isoleren - Duette® Architella® Shades

In ons streven naar een duurzamer leven, heeft Luxaflex® de Duette® Architella® Shades ontwikkeld om de enorme hoeveelheid warmte – niet minder dan 50%! – die verloren gaat door ramen (zelfs met dubbele beglazing), te verminderen.

Het intelligente ontwerp van onze bekroonde jaloezieën kan dat verlies met bijna de helft verminderen, aangezien de honingraatvormige cellen een soort isolerende laag ter hoogte van uw raam vormen.

Warmteoverdracht via ramen - Ramen isoleren - Duette® Shades

Hoe Duette® Shades werken

Alles heeft te maken met de typische honingraatcellen die lucht vasthouden, waardoor ze een isolerende werking hebben.

Dit helpt om uw huis in de winter warm te houden door meer warmte binnen te houden en koeler in de zomer door de binnenkomende warmte te verminderen.

De unieke cel-in-cel-constructie met drie isolerende luchtlagen biedt een uitstekende isolatie voor uw huis.

Het speciale ontwerp helpt ook om de UV-stralen van de zon tegen te houden. Zonnestralen die niet gefilterd worden kunnen uw vloeren en meubels doen verkleuren.

Duette® jaloezieën creëren zacht diffuus licht in uw huis met een exclusieve kleur- en ontwerpkeuze die bij uw stijl past

Luxaflex® Duette® Shades - Insulating
Luxaflex® Duette® Shades - Insulating Luxaflex® Duette® Shades - Insulating

50% van de warmte die uit de woning verloren gaat, gaat via de ramen

Door Duette® Architella Shades te installeren, kunt u dit met bijna de helft verminderen en de behoefte aan verwarming, koeling en verlichting op drie belangrijke manieren helpen verminderen:

Isoleren tegen warmteverlies, beschermen tegen overmatige zonnewarmte en versterken van het beschikbare daglicht, waardoor het gebruik van elektrische verlichting 's avonds niet meer nodig is.

De cijfers op een rijtje:

Tot 46% minder warmteverlies (op ramen met dubbele beglazing)

Tot 51% besparing op verwarmingsenergie

Tot 78% minder warmteopname in de zomer.

Tot 99% van de UV-straling wordt geblokkeerd

Kies met een gerust gemoed want Duette® Shade-stoffen worden geleverd met informatie die uitlegt hoe elke stof verwarmingsenergie kan besparen, warmte van de zon buiten kan houden en voor extra geluidsabsorptie kan zorgen.

Uw plaatselijke Luxaflex®-dealer kan u alle eigenschappen laten zien.

Luxaflex® PowerView® Automation

Kies Smart Home Control voor extra energie-efficiëntie

Als u slimme oplossingen overweegt om uw huis energiezuiniger te maken, dan hebben we goed nieuws: de Duette® Shades zijn beschikbaar met onze slimme PowerView®-automatisering voor thuis.

Maximaliseer het zonlicht en verminder de kou die uw huis binnendringt met geautomatiseerde instellingen. U kunt al uw Duette® Shades bedienen vanaf uw smartphone, afstandsbediening, wandschakelaar of met uw stem.

Het beste van alles is dat PowerView® compatibel is met toonaangevende smarthome-systemen zoals Apple HomeKit, Google Assistant en Amazon Alexa en meer.

Bekijk hoe PowerView® werkt in uw plaatselijke Luxaflex® showroom.

Op zoek naar deskundig advies over isolerende jaloezieën?

Op zoek naar deskundig advies over isolerende jaloezieën?

Wanneer u in uw huis investeert, is het altijd een goed idee om deskundig advies in te winnen.

Uw plaatselijke Luxaflex®-dealer zal u door alle voordelen van onze isolerende en energiebesparende jaloezieën leiden en de inspirerende kleur- en ontwerpkeuzes laten zien die bij uw interieurstijl passen. Boek vandaag nog een gratis consult.