Raamdecoratie bedieningen

Raamdecoratie bedieningskeuzes met kinderbeveiliging

Er zijn tal van manieren om te genieten van een eenvoudige, soepele bediening van jouw Luxaflex®-raambekledingsproduct met ingebouwde kinderbeveiliging. Producten veiliger maken voor gezinnen met baby's en jonge kinderen is een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie. Download onze gratis brochure over kindveiligheid voor tips, advies en een overzicht van onze oplossingen.

Je plaatselijke Luxaflex®-dealer begeleidt je naar de beste raambekledingsbedieningen voor jouw gezin en huis, maar we geven je hier alvast enkele opties mee die je kan overwegen.

Luxaflex® Duette® Shades met PowerView® Automation

Smart Home bediening

Raamdecoratie direct regelen vanaf je smart device, afstandsbediening of stemassistent.

Hét ultieme kindveilige smart home-systeem

Met PowerView® Automation – hét ultieme kindveilige smart home-systeem – kan je je Luxaflex®-raamdecoratie direct regelen vanaf je smart device, afstandsbediening of stemassistent. PowerView® kan ook verbonden worden met Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit en meer. Verkrijgbaar met Duette®, Plissé en Silhouette® Shades, (Twist®) Rolgordijnen, Verticale, Horizontale en Houten Jaloezieën en Vouwgordijnen.

Luxaflex® Duette® Shades met LiteRise®

Koordloze LiteRise® van Luxaflex®

Makkelijk te bedienen raambekleding.

Luxaflex® LiteRise®

Duw je jaloezieën gewoon met je hand omhoog of trek ze simpelweg omlaag en je LiteRise® jaloezieën met kinderbeveiliging blijven precies in de positie waar je ze loslaat. Verkrijgbaar met Luxaflex® Duette®, Silhouette® en Plissé Shades, Houten en Horizontale Jaloezieën en Rolgordijnen. Vraag een gratis demonstratie in je plaatselijke Luxaflex®-showroom.

Luxaflex® Silhouette® Shades met SmartCord®

Luxaflex® SmartCord®-bediening

Oprolbaar snoer en kindveilig

SmartCord®-design

Dankzij een oprolbaar snoer kan je met ons unieke kindveilige SmartCord®-design je jaloezie zonder slordige, bungelende koorden omhoog of omlaag brengen. Verkrijgbaar met Vouwgordijnen en Duette®, Silhouette® en Plissé Shades.

Horizontale raamdecoratie met Top-Down/Bottom-Up-bediening

Luxaflex® Top-Down/Bottom-Up bediening

Perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht

De kindveilige Top-Down/Bottom-Up bediening

Open, sluit en verstel jouw Luxaflex®-jaloezieën van boven naar onder, van onder naar boven of ergens daartussenin om de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht voor je huis te creëren. De kindveilige Top-Down/Bottom-Up bediening is beschikbaar voor onze Horizontale Jaloezieën en Duette® en Plissé Shades

Luxaflex® Duette® Shades met TruFit®
Raambekleding bedieningen

TruFit® – montage zonder boren

Rechtstreeks voor het glas monteren

TruFit®-systeem

De deskundige Luxaflex®-dealers kunnen je raambekleding rechtstreeks voor het glas monteren zonder te boren. Ons speciale TruFit®-systeem biedt een eenvoudige hefmethode met handgreep die ideaal is voor draai- en kiepramen of -deuren, maar ook voor standaardramen. Verkrijgbaar met horizontale jaloezieën en Duette® en Plissé Shades.

Duette® Shades met FrameFix™

FrameFix™

Biedt een verbeterde lichtregulering en past perfect in het raamkozijn

FrameFix™-systeem

Ons nieuwe FrameFix™-systeem vereist geen boren omdat het magnetische frame naadloos aan het raamkozijn wordt bevestigd. FrameFix™ is ideaal voor de meeste PVC- en aluminium ramen en biedt een verbeterde lichtregulering, past perfect in het raamkozijn en kan gemakkelijk worden verwijderd voor het reinigen van ramen. Verkrijgbaar met Luxaflex® Horizontale Jaloezieën en onze Duette® en Plissé Shades.

Laat je adviseren door een expert

Wanneer je in je huis investeert, loont het de moeite om deskundig advies in te winnen zodat je de juiste keuzes voor raamdecoratie bedieningen kan maken. Praat erover met je plaatselijke Luxaflex®-dealer. Ze begeleiden je door het volledige scala aan productkeuzes en bedieningsopties zodat jij de juiste oplossing vindt, aangepast aan jouw levensstijl en huis.

Raambekleding bedieningen Raambekleding bedieningen

FAQ - bedieningen