hero background

15% korting op Horizontale Jaloezieën*

Bekijk onze producten

De juiste raamdecoratie voor een stijlvol raam en de ideale lichtinval doet wonderen, zowel voor de ruimte als voor je humeur.

Productoverzicht

Welke raamdecoratie bieden wij aan?

Luxaflex® is er trots op alle wensen voor raamdecoratie te kunnen realiseren voor elke kamer en stijl. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en helemaal afgestemd op jouw ramen en praktische behoeften. Ook op stijl hoef je niet in te boeten, want onze collectie raambekleding biedt tal van mogelijkheden in design, kleuren en stoffen. De keuze is aan jou!

Bekijk al onze producten
zwarte horizontale jaloezieën
ACTIE

15% korting op Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën blijven een echte designklassieker waarmee je flexibel de lichtinval in huis kan regelen. Dat moet gevierd worden!

*Van 19 mei t.e.m. 30 juni 2023 krijg je 15% korting op alle Luxaflex® aluminium Horizontale Jaloezieën.

Vind een winkel

Laat je inspireren door onze raamdecoratie

IN DE KIJKER

Bedien je raamdecoratie automatisch waar en wanneer je maar wil, via een afstandsbediening, app of je stem.

Is Luxaflex® raamdecoratie duurzaam?

We werken met vooraanstaande duurzaamheidsexperten en op basis van internationale normen, zodat je kan genieten van veilige en verantwoorde producten voor een duurzamere wereld.

Op maat gemaakt voor jou

Waarom kiezen voor Luxaflex® raamdecoratie?

Wanneer je investeert in Luxaflex® raamdecoratie, ben je verzekerd van kwaliteit, een uniek design en uitmuntend vakmanschap. En niets verandert een raam zo sterk als raambekleding die speciaal voor jou is gemaakt met buitengewone aandacht voor detail.

Meer informatie

Vraag een brochure aan en laat je inspireren

Gratis inspiratiebrochure

Luxaflex® raamdecoratie

Wat je stijl of budget ook is, Luxaflex® raambekleding wordt exact op maat gemaakt en is beschikbaar in zeer stijlvolle looks en kleuren die perfect bij je woning passen.

Van de wauwfactor in de woonkamer tot een stijlvolle en veilige oplossing voor de speelkamer, je geniet overal van dezelfde kwaliteit en service van Luxaflex®.

Onze unieke producten worden gecombineerd met kindveilige smarthome- en koordloze bediening om de allerbeste raambekleding voor je woning te creëren.