Badkamer shutters

Waterbestendige shutters voor badkamers

Wanneer je in een nieuwe badkamer hebt geïnvesteerd, is de juiste raamdecoratie kiezen essentieel. De waterbestendige badkamer shutters van Luxaflex® zijn ideaal omdat ze zijn gemaakt van moderne, slijtvaste materialen die bestand zijn tegen vochtige en natte omstandigheden.

Badkamer shutters Badkamer shutters
Badkamer shutters Badkamer shutters

Makkelijk te reinigen

Het strakke en solide ontwerp van onze badkamer shutters vermindert het risico op kromtrekken, barsten, vervagen, afschilferen, afbladderen of verkleuren. En het assortiment modellen en lamellen kan worden aangepast om jou de perfecte balans tussen privacy en lichtregeling te geven. Robuuste en uv-bestendige badkamer shutters zijn heel gemakkelijk te reinigen en de inox scharnieren roesten niet. Zo blijven je shutters er zo goed als nieuw uitzien.

Voordelen van de Luxaflex® badkamer shutters

  • Waterbestendig
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig
  • Stijlvolle modellen
  • Op maat van jouw ramen gemaakt
  • Deskundige meet- en montageservice
  • Luxaflex® garantie.
Badkamer shutters Badkamer shutters

Klaar om aan de slag te gaan met je badkamer shutters?

Om ons complete assortiment op maat gemaakte badkamer shutters te zien, boek je een gratis afspraak bij je plaatselijke Luxaflex®-dealer die je deskundig zal adviseren en inspireren.

Van de keuze van de juiste kleur tot het selecteren van het model dat het beste past bij jouw praktische behoeften en stijlvoorkeuren, je ervaren verkoper zorgt voor alle details, zodat jij maximaal ontzorgd wordt.

Ook over het opmeten en de juiste maten hoef je je geen zorgen te maken, want je verkoper is een expert die zorgt voor de perfecte afmetingen en een goede werking.

FAQ - badkamer shutters