Ramen verduisteren

Stijlvolle en praktische opties voor kamerverduistering

Er zijn meerdere redenen om verduisterende raambekleding te overwegen, zoals om beter te kunnen slapen in de zomermaanden of om de weerspiegeling in je tv-kamer of home office te verminderen. Advies inwinnen over de juiste verduisterende raamdecoratie is belangrijk, want er bestaan stoffen in verschillende transparanties. Transparante stoffen verzachten en filteren enkel het zonlicht, terwijl semi-transparante en ondoorzichtige stoffen het licht ook verminderen.

Ons assortiment verduisterende raamdecoratie is verkrijgbaar in prachtige eigentijdse en klassieke stijlen met praktische functies die inspelen op je levensstijl en je behoeften voor elke kamer.

Je plaatselijke Luxaflex® dealer zal je helpen bepalen wat de beste keuze is voor jou, maar we geven je alvast enkele ideeën om je op weg te helpen.

Raamverduistering voor de slaapkamer en meer

verduisterende rolgordijnen verduisterende rolgordijnen

Ramen verduisteren met rolgordijnen

Met verduisterende rolgordijnen kan je je raam verduisteren in de nieuwste looks en kleuren, als perfecte aanvulling op jouw interieur en stijl. En met de op maat gemaakte kwaliteit van Luxaflex® ben je zeker dat de gordijnen perfect passen, voor alle raamtypes, zoals extra kleine of extra grote ramen, terrasdeuren of dakramen.

Dag & Nacht slaapkamerraamdecoratie - hoe slaapkamer verduisteren Dag & Nacht slaapkamerraamdecoratie - hoe slaapkamer verduisteren

Dag en nacht lichtregeling met Duette® en plissé shades

Onze Dag & Nacht Duette® en plissé shades bieden de perfecte combinatie voor je slaapkamer met een mooi evenwicht tussen natuurlijk licht en privacy. Combineer een transparante en verduisterende stof en geniet van flexibele lichtregeling, dag en nacht.

verduisterende vouwgordijnen - verduisterende raambekleding

Luxueuze verduisterende vouwgordijnen

Elke kamer heeft een eigen invulling met specifieke uitdagingen. Een kinderkamer moet donker zijn voor middagdutjes, terwijl een eetkamer graag gezellig gemaakt wordt voor winterse diners. Of wil je beide? De verduisterende vouwgordijnen van Luxaflex® zijn de ideale verduisterende raamdecoratie als je houdt van de luxueuze uitstraling die rijke stoffen aan ramen toevoegen.

Kies jouw type raamverduistering

Ontdek ons volledige gamma raamdecoratie en kies uit dim-out oplossingen voor een gezellige woonkamer zonder schermreflecties of black-out oplossingen voor een optimale nachtrust in je slaapkamer.

geautomatiseerde raamverduistering met PowerView® geautomatiseerde raamverduistering met PowerView®

Geautomatiseerde raamverduistering

Combineer je verduisterende raambekleding met ons gemotoriseerde systeem PowerView® automation voor extra comfort. Lekker in de zetel televisie aan het kijken of volop aan het gamen en de zon weerkaatst ineens irritant op je scherm? Sluit je raamdecoratie met één druk op de knop van de afstandsbediening of in de app en je kan gezellig blijven liggen of gamen. Of stel via de app in dat de raambekleding in je slaapkamer automatisch sluit op een bepaald tijdstip in de avond. Zo geniet je meteen van volledige privacy en de juiste omgeving voor een zalige nachtrust.

Advies over verduisterende raamdecoratie

Van het selecteren van de juiste verduisterende stoffen tot de professionele opmeting en installatie van je raambekleding, de experts in je plaatselijke Luxaflex®-showroom staan voor je klaar. Ga vandaag nog aan de slag en vraag een gratis persoonlijk adviesgesprek aan.

Vraag je gratis brochure aan

Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door Luxaflex® jaloezieën, rolgordijnen en gordijnen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

advies over kamerverduisterende raamdecoratie

Vind een Luxaflex®-showroom

Neem contact op met je plaatselijke Luxaflex®-dealer die je zal begeleiden bij de keuze van de beste verduisterende raambekleding voor jouw huis en stijl.

FAQ - verduistering