Verduisterende raamdecoratie

Stijlvolle en praktische opties voor kamerverduistering

Er zijn meerdere redenen om verduisterende raambekleding te overwegen, zoals om beter te kunnen slapen in de zomermaanden of om de weerspiegeling in je tv-kamer of home office te verminderen. Advies inwinnen over de juiste verduisterende raamdecoratie is belangrijk, want er bestaan stoffen in verschillende transparanties. Transparante stoffen verzachten en filteren enkel het zonlicht, terwijl semi-transparante en ondoorzichtige stoffen het licht ook verminderen.

Ons assortiment verduisterende raamdecoratie is verkrijgbaar in prachtige eigentijdse en klassieke stijlen met praktische functies die inspelen op je levensstijl en je behoeften voor elke kamer.

Je plaatselijke Luxaflex®-dealer zal je helpen bepalen wat de beste keuze is voor jou, maar we geven je alvast enkele ideeën om je op weg te helpen.

Laat je inspireren door onze verduisterende raambekleding

verduisterende rolgordijnen verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen zijn er in de nieuwste looks en kleuren, dus zijn de perfecte aanvulling op jouw interieur en stijl. En met de op maat gemaakte kwaliteit van Luxaflex® ben je zeker dat de gordijnen perfect passen, voor alle raamtypes, zoals extra kleine of extra grote ramen, terrasdeuren of dakramen.

Dag & Nacht slaapkamerraamdecoratie Dag & Nacht slaapkamerraamdecoratie

Dag en nacht lichtregeling met Duette® en Plissé Shades

Onze Dag & Nacht Duette® en Plissé Shades bieden de perfecte combinatie voor je slaapkamer met een mooi evenwicht tussen natuurlijk licht en privacy. Combineer een transparante en verduisterende stof en geniet van flexibele lichtregeling, dag en nacht.

verduisterende vouwgordijnen - verduisterende raambekleding

Luxueuze verduisterende vouwgordijnen

Elke kamer heeft een eigen invulling met specifieke uitdagingen. Een kinderkamer moet donker zijn voor middagdutjes, terwijl een eetkamer graag gezellig gemaakt wordt voor winterse diners. Of wil je beide? De verduisterende Vouwgordijnen van Luxaflex® zijn de ideale verduisterende raamdecoratie als je houdt van de luxueuze uitstraling die rijke stoffen aan ramen toevoegen.

Advies over verduisterende raamdecoratie

Van het selecteren van de juiste verduisterende stoffen tot de professionele opmeting en installatie van je raambekleding, de experts in je plaatselijke Luxaflex®-showroom staan voor je klaar. Ga vandaag nog aan de slag en vraag een gratis persoonlijk adviesgesprek aan.

Vraag je gratis brochure aan

Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door Luxaflex® jaloezieën, rolgordijnen en gordijnen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

FAQ - verduistering