Verduisterende raamdecoratie

Stijlvolle en praktische opties voor kamerverduistering

Je kan heel wat redenen bedenken waarom je verduisterende raamdecoratie zou overwegen: om beter te kunnen slapen in de zomermaanden of om de weerspiegeling in je tv-kamer of home office te verminderen. Advies inwinnen over de juiste verduisterende raamdecoratie kan dan ook echt helpen, aangezien transparante stoffen doorgaans het zonlicht verzachten en filteren, terwijl halfdekkende en ondoorzichtige stoffen het licht het meest verminderen.

Ons assortiment verduisterende raamdecoratie is verkrijgbaar in prachtige eigentijdse en klassieke stijlen met praktische functies die inspelen op jouw levensstijl en je behoeften voor elke kamer.

Je plaatselijke Luxaflex®-dealer zal je helpen bepalen wat de beste keuze voor jou is, maar we geven je alvast enkele ideeën mee om je op weg te helpen.

Inspiratiegallerij

Verduisterende rolgordijnen Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen zorgen voor het perfecte stijlstatement met de nieuwste looks en kleuren. En met de op maat gemaakte kwaliteit van Luxaflex® ben je zeker dat de gordijnen perfect passen, ook bij extra kleine of extra grote ramen, terrasdeuren en dakramen. Dit betekent dat je verduisterende rolgordijnen kan kiezen die passen bij jouw interieur en voor alle raamtypes.

Verkrijgbaar met smart home en koordloze bediening.

Verduisterende Plissé Shades - Verduisterende raamdecoratie

Kamerverduisterend - Plissé Shades

Onze zeer populaire verduisterende Plissé Shades bieden een uitstekende lichtregeling met een elegante stijl die past bij elke kamer en vrijwel elke raamvorm. Onze collectie bestaat uit prachtige, exclusieve verduisterende stoffen en bevat de nieuwste pasteltinten en luxueuze texturen die elk raam tot leven brengen.

Dag & nacht slaapkamer raamdecoratie Dag & nacht slaapkamer raamdecoratie

Dag- en nachtlichtregeling

Onze Duette® Day & Night Shades bieden de perfecte combinatie voor je slaapkamer met een mooi evenwicht tussen natuurlijk licht en privacy. Combineer een transparante en verduisterende stof in één tint en geniet van flexibele lichtregeling, dag en nacht.

Verduisterende vouwgordijnen - Verduisterende raambekleding

Luxueuze verduisterende vouwgordijnen

Elke kamer heeft een eigen invulling met specifieke uitdagingen. Een kinderkamer moet donker zijn voor middagdutjes, terwijl een eetkamer graag gezellig gemaakt wordt voor winterse diners. De verduisterende vouwgordijnen van Luxaflex® zijn de ideale raamdecoratie, vooral als je houdt van de speciale uitstraling die stoffen aan ramen toevoegen. Verkrijgbaar met handmatige of smart home bediening.

Advies over verduisterende raamdecoratie

Van het selecteren van de juiste verduisterende stoffen tot professionele opmeting en installatie, de experts in je plaatselijke Luxaflex®-showroom staan voor je klaar. Ga vandaag nog aan de slag en vraag een gratis persoonlijk adviesgesprek aan.

Kamerverduisterend Kamerverduisterend

FAQ - verduistering