Raamdecoratie voor dakramen

Nieuwe ideeën voor dakramen

Een dakraam of Velux®-raam toevoegen is de ideale manier om een kamer helderder en opener te maken, maar soms kan al dat zonlicht te fel of te warm zijn en wordt het een pretbederver. De Luxaflex® raamdecoratie zijn op maat gemaakt voor je huis en passen op Velux® dakramen en dakramen van andere toonaangevende merken. Kies uit een breed scala aan lichtfilterende stoffen voor natuurlijk licht zonder verblinding, of praktische verduisterende dakraamraamdecoratie voor slaapkamers en tv-kamers. Ons assortiment bevat de allernieuwste stijlen en kleuren met kindveilige bediening. Je kan alle opties bekijken in je Luxaflex®-showroom, maar we geven je alvast enkele ideeën mee om je te inspireren...

Raamdecoratie voor dakramen | Inspiratiegalerij

Luxaflex® Duette®Shades – dakramen Luxaflex® Duette®Shades – dakramen

Raamdecoratie voor dakramen in de slaapkamer

Laat het Velux-raam van je nieuwe slaapkamer te veel zonlicht binnen in de vroege ochtend? Met een stijlvol kamerverduisterend rolgordijn of een horizontale jaloezie, onze Plissé of Duette® Shades, netjes in het frame gemonteerd (zonder boren), kan je jouw dakraam normaal blijven openen en sluiten, terwijl het licht wordt gedimd voor een goede nachtrust. Kies uit een breed scala aan stijlen en kleuren die passen bij jouw interieur. Al onze dakraamraamdecoratie worden geleverd met kindveilige handmatige of elektrische bediening. Praat met je plaatselijke Luxaflex® -dealer over de beste dakraamraamdecoratie voor jouw huis.

Raamdecoratie voor dakramen - Luxaflex® Duette® Shades – dakramen

Raamdecoratie voor dakramen in de keuken

Ben je dol op je nieuwe dakraam in je plat dak, maar wil je net iets minder zonlicht en warmte? Kies onze slanke en stijlvolle Duette® Shades met een zonwerende stof om warmte en verblinding te verminderen. En met de handige gemotoriseerde bediening verstel je je dakraamraamdecoratie snel en eenvoudig met een afstandsbediening.

Luxaflex® rolgordijnen – dakramen - Dakraam raamdecoratie

Raamdecoratie voor dakramen in de woonkamer

De moderne stijl van onze premium rolgordijnen is een uitstekende keuze voor dakramen en gewone ramen, aangezien ze perfect in het raamkozijn passen. En je kunt de gekozen dakraamstof afstemmen op de rest van je woonkamerrolgordijnen voor een uniforme en stijlvolle look. Kies voor de handige PowerView® Automation om je raamdecoratie te bedienen met een app, afstandsbediening of je stem. Of kies een eenvoudige elektrische bediening om de lichtinval, schittering en mate van privacy te regelen.

Laat je door een expert adviseren over raamdecoratie voor dakramen

Van de juiste stijl kiezen tot het deskundig opmeten en installeren… jouw plaatselijke Luxaflex®-dealer laat je het volledige assortiment raamdecoratie voor dakramen zien en geeft je het juiste advies voor jouw huis.

FAQ - dakramen