Raamdecoratie voor dakramen

Nieuwe ideeën voor dakramen

Een dakraam of Velux® raam is de ideale manier om een kamer lichter en opener te maken, maar soms kan al dat zonlicht onaangenaam fel of warm zijn. Luxaflex® raamdecoratie wordt op maat gemaakt voor jouw ramen en is geschikt voor (Velux®) dakramen. Kies uit een breed aanbod lichtfilterende stoffen voor natuurlijk licht zonder storende schittering, of praktische verduisterende dakraam raamdecoratie voor een slaapkamer of tv-kamer. Onze collecties omvatten de allernieuwste stijlen en kleuren, met kindveilige bediening. Je kan alle opties bekijken in een Luxaflex® showroom in je buurt, maar we geven je alvast wat ideeën om je te inspireren.

Luxaflex® Duette® shades – raamdecoratie dakramen Luxaflex® Duette® shades – raamdecoratie dakramen

Dakraam Duette® shades

Duette® shades zij niet alleen mooi, maar ook een zeer functionele vorm van raamdecoratie die isolerend, geluiddempend en warmtewerend werkt. Dit komt door hun unieke honingraatstructuur. Voor dakramen kan je kiezen uit de 25 en 32 mm plooibreedte, drie transparanties en talloze kleuren en patronen. Dakraam Duette® shades bedien je met een handgreep of, bij lastig bereikbare ramen, met een bedieningsstang of gemotoriseerd.

TIP: Duette® shades in een verduisterende stof zijn ideaal in een slaapkamer, om de kamertemperatuur onder controle te houden.

Luxaflex® dakraam plissé shades - raambekleding dakramen Luxaflex® dakraam plissé shades - raambekleding dakramen

Dakraam plissé shades

In tegenstelling tot Duette® shades hebben plissé shades een enkele plooi. De collectie biedt veel kleuren en stoffen, van uni tot dessin. Met een effen kleur creëer je een mooie basis, terwijl een bloemenpatroon of etnisch motief de eyecatcher van de kamer wordt. Plissé shades zijn perfect als zon- en warmtewerende raambekleding, maar minder geschikt om een kamer mee te verduisteren. Ze zijn dus ideaal als je de zolder als hobby- of werkkamer gebruikt en veel daglicht wenst, maar niet gehinderd wil worden door al te fel zonlicht.

brochure raamdecoratie op maat

Download onze inspiratiebrochure

Ontdek ons volledige aanbod raamdecoratie en vind de juiste fit voor jouw stijl en wensen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

verduisterende dakraam rolgordijnen in de slaapkamer verduisterende dakraam rolgordijnen in de slaapkamer

Dakraam rolgordijnen

Rolgordijnen hebben een strakke uitstraling en passen in vrijwel ieder interieur. Onze collectie rolgordijnen bevat het grootste aandeel stoffen die geschikt zijn voor dakramen. Voor de slaapkamer is een rolgordijn met verduisterende stof ideaal. Verder laat je je creativiteit de vrije loop met een ruime keuze aan kleuren, texturen en dessins.

Lees ook: Het beste rolgordijn voor jouw dakraam

dakraam jaloezieën in de badkamer - raambekleding dakramen dakraam jaloezieën in de badkamer - raambekleding dakramen

Dakraam horizontale jaloezieën

Deze Luxaflex® klassieker kennen we natuurlijk allemaal. Het grote voordeel van dit type raamdecoratie is de flexibele lichtregeling. Door de lamellen te tuimelen, kan je het daglicht gemakkelijk filteren. Horizontale jaloezieën zijn er in talloze kleuren, waardoor ze in ieder interieur passen. Ook niet onbelangrijk: onze jaloezieën zijn gemaakt van 98 procent gerecycleerd aluminium met Cradle to Cradle ® certificering. Voor dakramen kan je kiezen tussen lamellen van 25 of 35 mm.

zwarte dakraam shutters - raamdecoratie dakramen zwarte dakraam shutters - raamdecoratie dakramen

Dakraam shutters

Shutters zijn geschikt voor vrijwel alle soorten ramen, waaronder dakramen. Shutters op maat zijn elegant en passen bij vele smaken en stijlen. Kies bijvoorbeeld zwarte shutters voor een stoere look. Met shutters in je dakraam kan je de lichtinval flexibel regelen, zonlicht weren en een designstatement maken dankzij de landelijke charme van het product.

Luxaflex® dealer

Laat je door een expert adviseren over raamdecoratie voor dakramen

Van de juiste stijl kiezen tot het deskundig opmeten en installeren, jouw plaatselijke Luxaflex® dealer laat je het volledige assortiment raamdecoratie voor dakramen zien en geeft je het juiste advies voor jouw huis.

FAQ - dakramen