Raamdecoratie zolder

Op zoek naar inspiratie voor je zolder?

Wil je je zolder inrichten als een praktische maar stijlvolle ruimte? Vergeet de geschikte raamdecoratie niet om je nieuwe slaapkamer, home office of ontspanningsruimte te voorzien van de nodige verduistering, privacy, isolatie en lichtregeling. Laat je creativiteit de vrije loop met zonwering voor je dakraam of draai-kiepraam om je zolder af te werken als een echte eyecatcher!

zolderraam slaapkamer - raambekleding dakraam zolder

Fel zonlicht door je zolderraam filteren

Vooral in het geval van schuine daken zijn je zolderramen een royale bron van zonlicht. Natuurlijk licht verbetert je humeur en – handig voor een home office – je concentratie, maar het kan ook ongewenste schermreflecties veroorzaken. Voorkom dit met geschikte raamdecoratie voor dakramen, zoals horizontale jaloezieën of shutters. Met de juiste lichtinval creëer je een aangename en praktische ruimte op zolder, zelfs met schuine daken.

Lees ook: Het beste rolgordijn voor jouw dakraam

isolerende dakraam raamdecoratie: Duette® shades isolerende dakraam raamdecoratie: Duette® shades

Je zolderraam isoleren

Een goed geïsoleerde zolder kan het verschil maken in comfort het hele jaar door.

Isolatie speelt een cruciale rol op zolder. In de zomer houdt het de warmte buiten en in de winter de koude. Bij het kiezen van raamdecoratie voor je zolder is het daarom slim om te kiezen voor Duette® shades. Deze dragen dankzij hun honingraatstructuur bij aan de isolatie van je zolder. Met de speciale coating Thermostop® of met Duette® Architella® shades (dubbele honingraatstructuur) heb je de beste isolatie. Zo blijft je zolder het hele jaar door een aangename en energiezuinige ruimte.

Zolderraam verduisteren

Voor optimale verduistering op zolder kan je kiezen uit Duette® of plissé shades met een verduisterende stof. Eerstgenoemde kunnen worden gecombineerd met de lichtabsorberende strip LightLock™ om lichtkieren tot een minimum te beperken. Ook onze rolgordijnen zijn beschikbaar in een mooi aanbod verduisterende stoffen, zelfs voor dakramen. Voor gewone ramen kan je kiezen voor verduisterende gordijnen, eventueel in combinatie met andere raamdecoratie.

brochure raamdecoratie op maat

Download de digitale brochure

Ontdek onze volledige collectie raamdecoratie in onze gratis brochure, ook voor dakramen of draai-kiepramen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

Duette® shades voor dakraam in de badkamer Duette® shades voor dakraam in de badkamer

Voorkom inkijk door je zolderraam

Zeker als je de zolder wil omtoveren tot een badkamer, is privacy ter hoogte van je ramen een must.

Kies een lichtdoorlatende stof om nog voldoende daglicht binnen te laten, maar zowel overdag als 's nachts van volledige privacy te genieten. Of met jaloezieën kan je je privacy waarborgen en tegelijk het zonlicht flexibel regelen. Voor dakramen kan je kiezen uit Duette® shades, plissé shades, horizontale jaloezieën, shutters of rolgordijnen.

dakraam raamdecoratie eenvoudig bedienen dakraam raamdecoratie eenvoudig bedienen

Ook voor je moeilijk bereikbare dakramen

Je kan je raamdecoratie eenvoudig bedienen met ons LiteRise® systeem. Je duwt de raambekleding gewoon met je hand omhoog of trekt ze simpelweg naar beneden. Voor ramen op grotere hoogte kan je kiezen voor een verlengde bedieningsstang of ons elektrisch bedieningssysteem PowerView® automation. Met deze laatste optie kan je de raamdecoratie bedienen met een afstandsbediening, je smartphone of je stem.

lamellen op maat

Vraag een specialist om advies

Ontdek onze raamdecoratie bij één van onze specialisten met jarenlange ervaring en kennis van onze producten. Bekijk alle mogelijkheden in hun showroom en ze maken graag een vrijblijvende offerte voor je op.