Speciale raamvormen

Kies de look die je wil

We maken allemaal graag een unieke plek van onze woning waar we ons helemaal thuisvoelen. Bij Luxaflex® maken we stijlvolle op maat gemaakte raamdecoratie en shutters voor bijna elke raamvorm, -afmeting en -soort, zodat jij niet hoeft in te boeten op jouw persoonlijke stijl en smaak. Je plaatselijke Luxaflex® dealer zal je helpen de juiste keuze te maken voor zelfs de meest speciale raamvormen, maar we geven je alvast wat ideeën om je op weg te helpen.

Vraag een gratis inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze raamdecoratie op maat.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

Luxaflex® Plissé Shades - aflopende ramen Luxaflex® Plissé Shades - aflopende ramen

Aflopende ramen

Onze Duette® en Plissé Shades, Horizontale en Verticale jaloezieën en Shutters bieden allemaal stijlvolle oplossingen voor schuine ramen. Kies uit een breed scala aan prachtige kleuren en designs die zowel stijl als functionaliteit op vlak van privacy en lichtregeling bieden, met handmatige of gemotoriseerde bediening.

Luxaflex® Plissé Shades - rond raam Luxaflex® Plissé Shades - rond raam

Ronde ramen

Ronde ramen geven een unieke uitstraling aan zowel moderne als traditionele huizen. Maar ook hier wil je natuurlijk je privacy waarborgen tegen voorbijgangers. Luxaflex® op maat gemaakte Plissé Shades of Duette® Shades of Shutters bieden hier een oplossing.

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën - erker- en hoekramen Luxaflex® Horizontale Jaloezieën - erker- en hoekramen

Erker- en hoekramen

Er zijn veel soorten erkers en hoekramen. Het is dan ook belangrijk om te investeren in op maat gemaakte raamdecoratie voor een perfecte pasvorm en werking. Kies de strakke look van Horizontale Jaloezieën, praktische Verticale Jaloezieën, isolerende Duette® Shades of de frisse stijl van Plissé Shades.

raamdecoratie op maat - terrasramen en schuifdeuren

Terrasramen en schuifdeuren

Schuiframen en terrasdeuren zorgen voor een echt buitengevoel, waardoor kamers ruimer aanvoelen. Maar op bepaalde momenten van de dag kunnen ze te veel licht of warmte binnenlaten.

Bijna al onze op maat gemaakte raambekleding is geschikt voor grote (schuif)ramen: rolgordijnen, houten jaloezieën, verticale jaloezieën, horizontale jaloezieën en Duette® of Plissé Shades. En om niet te veel tijd te verliezen aan de bediening van je raamdecoratie met grote afmetingen, kies je voor PowerView® Automation om je producten gemotoriseerd te bedienen – allemaal tegelijk of apart.

Luxaflex® raamdecoratie - dakramen

Dakramen

Een dakraam of Velux® raam maakt een kamer helderder en openener, maar soms kan al dat zonlicht te fel of te warm zijn. Ons assortiment dakraamraamdecoratie omvat prachtige lichtfilterende stoffen om het natuurlijk daglicht te verzachten, zodat je er niet door verblind wordt, of praktische verduisterende stoffen voor slaapkamers en tv-kamers. Luxaflex® raamdecoratie past voor Velux®-ramen en alle andere dakramen van toonaangevende merken, met looks die zijn afgestemd op jouw persoonlijke stijl.

Luxaflex® Shutters – boograam Luxaflex® Shutters – boograam

Shutters voor boogramen

Onze elegante op maat gemaakte shutters benadrukken de speciale vorm van je ramen, zoals boog-, ronde of driehoekige ramen. Bovendien zien ze er zowel van binnen als van buiten geweldig uit. Onze collectie bevat shutters in natuurlijk hardhout of in slijtbestendig imitatiehout die elegantie combineren met praktische functies voor elke kamer in huis, van woonkamer tot badkamer.

Luxaflex® veranda raamdecoratie Luxaflex® veranda raamdecoratie

Veranda's

Veranda’s bestaan vaak uit glaspartijen met ramen in verschillende afmetingen en vormen, die de zon zowel in de winter als in de zomer onaangenaam broeierig kan laten aanvoelen. Onze unieke Duette® Shades passen op vrijwel elke verandadeur- of raam, zodat je een uniforme totaallook kan creëren in stijlvolle kleuren en patronen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je lokale Luxaflex®-dealer is een expert en kent onze producten door en door. Ze zullen je helpen bij het kiezen van de beste producten voor de vorm, grootte en stijl van je ramen. Neem vandaag nog contact op!

Laat je adviseren door een expert in raamdecoratie op maat voor jouw speciale raamvormen Laat je adviseren door een expert in raamdecoratie op maat voor jouw speciale raamvormen