Speciale raamvormen

Kies de look die je wilt

We houden er allemaal van om onze huizen uniek te maken; bijvoorbeeld met speciale raamvormen. Bij Luxaflex® hebben we een reeks stijlvolle, op maat gemaakte raamdecoratie en shutters gecreëerd voor bijna elke raamvorm en -afmeting, zodat jij niet hoeft in te boeten op jouw persoonlijke stijl en smaak. In jouw lokale Luxaflex®-showroom krijg je hulp in je zoektocht naar het juiste product voor zelfs de meest complexe ramen, maar we geven je alvast enkele ideeën mee om je op weg te helpen...

Luxaflex® Plissé Shades - Schuine Ramen Luxaflex® Plissé Shades - Schuine Ramen

Schuine ramen

Wij ontfermen ons over de vormen, zodat jij je kan concentreren op het vinden van de raamdecoratiestijl waar jij van houdt. Onze Duette® en Plissé Shades, Horizontale en Verticale jaloezieën en Shutters bieden allemaal stijlvolle oplossingen voor schuine ramen. Kies uit een breed scala aan prachtige kleuren en designs die zowel stijl als praktische eigenschappen toevoegen voor jouw privacy en lichtregeling met handmatige en gemotoriseerde bediening.

Luxaflex® Plissé Shades - Rond Raam Luxaflex® Plissé Shades - Rond Raam

Oplossingen voor ronde ramen

Ronde ramen zorgen voor een unieke uitstraling, zowel in moderne als in traditionele huizen, maar misschien heb je ook nood aan een oplossing om je privacy te bewaren voor voorbijgangers. Aangezien al onze raamdecoratie en shutters zijn gemaakt op maat van jouw individuele ramen, heb je de garantie dat ze perfect passen. Praat erover met je Luxaflex®-dealer. Hij zal je deskundig advies geven over de beste oplossing voor je ronde ramen.

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën - Erker- en hoekramen Luxaflex® Horizontale Jaloezieën - Erker- en hoekramen

Erker- en hoekramen

Er zijn veel soorten erkers en hoekramen. Het is dan ook belangrijk om te investeren in op maat gemaakte raamdecoratie voor een perfecte pasvorm en werking. Het goede nieuws is dat Luxaflex® veel mooie stijlen voor erkerramen biedt, allemaal op maat gemaakt van jouw raamindeling. Kies de strakke look van Horizontale Jaloezieën, de praktische Verticale Jaloezieën, de isolerende Duette® Shades of de frisse stijl van Plissé Shades. Bekijk alle opties en ontvang deskundig advies bij je plaatselijke Luxaflex® dealer.

Speciale raamvormen - raamdecoratie en shutters voor speciale raamvormen

Terrasramen & Schuifdeuren

Schuiframen of terrasdeuren zorgen voor een echt buitengevoel, waardoor kamers ruimer aanvoelen. Maar soms kunnen ze op bepaalde momenten van de dag te veel licht binnenlaten. Bijna alle Luxaflex® raambekleding kan worden gebruikt voor dit soort speciale raamvormen, aangezien het op maat van jouw ramen of deuren wordt gemaakt.

Onze exclusieve stijlen in klassieke en eigentijdse looks omvatten rolgordijnen met designerlook, stijlvolle houten jaloezieën, moderne verticale jaloezieën, horizontale jaloezieën of Duette® en Plissé Shades. En voor het ultieme gemak: kies PowerView® Automation met directe smart home-bediening.

Luxaflex® Dakraamraamdecoratie - raamdecoratie en shutters voor speciale raamvormen

Dakramen of Velux-ramen

Een dakraam of Velux®-raam toevoegen is de ideale manier om een kamer helderder en opener te maken, maar soms kan al dat zonlicht te fel of te warm zijn en wordt het een pretbederver. Ons assortiment dakraamraamdecoratie omvat prachtige lichtfilterende raamdecoratie voor natuurlijk licht zonder verblinding, of praktische verduisterende stoffen voor slaapkamers en tv-kamers. De Luxaflex®-raamdecoratie op maat passen op een Velux-raam en alle andere toonaangevende merken dakramen met looks aangepast aan jouw persoonlijke stijl.

Luxaflex® Shutter – Bogen Luxaflex® Shutter – Bogen

Boogramen Shutters

De elegante shutters van Luxaflex® benadrukken de natuurlijke vorm van boogramen, driehoekige, ronde, kleine of zelfs bizarre raamvormen. Bovendien zien ze er zowel binnen als buiten geweldig uit. Ons handgemaakte assortiment omvat shutters in natuurlijk hardhout en slijtbestendig imitatiehout die elegantie combineren met praktische functies voor elke kamer in huis. Dankzij de ruime keuze aan shutters geniet jij van de stijl waar je van houdt, gecombineerd met flexibele licht- en privacyregeling voor je huis. Pronk met je speciale raamvormen en tijdloze shutters die nooit gedateerd raken, van woonkamer tot badkamer.

Luxaflex® veranda raamdecoratie Luxaflex® veranda raamdecoratie

Veranda daklichten en -ramen

Veranda’s en glazen kamers hebben vaak ramen in verschillende vormen, afmetingen en openingswijzen en kunnen last hebben van extreme temperaturen. Onze unieke Duette® Shades passen op vrijwel elke verandadeur, raam of daklichtopening - zodat je een uniforme look kunt creëren in elk glasgedeelte van jouw veranda. Door voor onze Duette® Shades te kiezen, maak je echt een groot verschil op het vlak van comfort en bruikbaarheid van jouw veranda doordat hij koeler blijft in de zomer, warmer in de winter en het hele jaar door goed geïsoleerd. Bovendien zorgen ze dankzij hun inspirerende kleuren en patronen voor een stijlvolle look.

Laat je adviseren door een expert Laat je adviseren door een expert

Vraag een gratis privéafspraak aan

Maak je geen zorgen over het kiezen van de juiste raamdecoratie of shutters. Je lokale Luxaflex®-dealer is een expert en kent onze producten door en door. Hij zal je helpen bij het kiezen van de allerbeste producten aangepast aan de vorm, grootte en stijl van je raam. Neem vandaag nog contact op!