Speciale raamvormen

Kies de look die je wil

We maken allemaal graag een unieke plek van onze woning waar we ons helemaal thuisvoelen. Bij Luxaflex® maken we stijlvolle op maat gemaakte raamdecoratie voor bijna elke raamvorm, -afmeting en -soort, zodat jij niet hoeft in te boeten op jouw persoonlijke stijl en smaak. Je plaatselijke Luxaflex® dealer zal je helpen de juiste keuze te maken voor zelfs de meest speciale raamvormen, maar we geven je alvast wat ideeën om je op weg te helpen.

Vraag een gratis inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze raamdecoratie op maat.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

Luxaflex® plissé shades - aflopende ramen Luxaflex® plissé shades - aflopende ramen

Aflopende ramen

Onze Duette® en plissé shades, horizontale en verticale jaloezieën en shutters bieden allemaal stijlvolle oplossingen voor schuine ramen. Kies uit een breed scala aan prachtige kleuren en designs die zowel stijl als functionaliteit op vlak van privacy en lichtregeling bieden, met handmatige of gemotoriseerde bediening.

Luxaflex® Duette® shades - rond raam Luxaflex® Duette® shades - rond raam

Ronde ramen

Ronde ramen geven een unieke uitstraling aan zowel moderne als traditionele huizen. Maar ook hier wil je natuurlijk je privacy waarborgen tegen voorbijgangers. Luxaflex® op maat gemaakte plissé shades, Duette® shades of shutters bieden hier een oplossing.

Luxaflex® plissé shades - lichtstraat Luxaflex® plissé shades - lichtstraat

Lichtstraat

Een lichtstraat zorgt voor meer natuurlijk daglicht in huis en een ruimtelijker gevoel. Om de warmte in de zomer en de koude in de winter buiten te houden, is het wel verstandig om de lichtstraat te bekleden met geschikte raamdecoratie op maat.

Plissé shades houden de felle zonnestralen tegen en filteren het daglicht. Duette® shades hebben een dubbele stoflaag met daartussen een isolerende luchtlaag zodat ze nog beter isoleren. Bedien ze op afstand via een afstandsbediening of app dankzij PowerView® automation.

verticale jaloezieën - terrasramen en schuifdeuren verticale jaloezieën - terrasramen en schuifdeuren

Terrasramen en schuifdeuren

Schuiframen en terrasdeuren zorgen voor een echt buitengevoel, waardoor kamers ruimer aanvoelen. Maar op bepaalde momenten van de dag kunnen ze te veel licht of warmte binnenlaten.

Bijna al onze op maat gemaakte raambekleding is geschikt voor grote (schuif)ramen: rolgordijnen, houten jaloezieën, verticale jaloezieën, horizontale jaloezieën en Duette® of plissé shades. En voor meer gemak en tijdsbesparing kan je je raamdecoratie gemotoriseerd bedienen, met PowerView® automation.

Luxaflex® shutters – boograam Luxaflex® shutters – boograam

Shutters voor elke raamvorm

Onze elegante op maat gemaakte shutters benadrukken eenderwelke speciale vorm van je ramen, zoals boog-, ronde of driehoekige ramen. Bovendien zien ze er zowel van binnen als van buiten geweldig uit. Onze collectie bevat shutters in natuurlijk hardhout of in slijtbestendig imitatiehout die elegantie combineren met functionaliteit voor elke kamer in huis, van woonkamer tot badkamer.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je lokale Luxaflex® dealer is een expert en kent onze producten door en door. Ze zullen je helpen bij het kiezen van de beste producten voor de vorm, grootte en stijl van je ramen. Neem vandaag nog contact op!

Laat je adviseren door een expert in raamdecoratie op maat voor jouw speciale raamvormen Laat je adviseren door een expert in raamdecoratie op maat voor jouw speciale raamvormen