Kenmerken

Badkamer toepassing

U hoeft geen concessies te doen wanneer u uw badkamer een echte designerafwerking wilt geven. Wij hebben een fantastisch assortiment van jaloezieën, shades en schermen, van klassiek tot modern.

Badkamer toepassing

Keuken toepassing

Uw keuken is het centrale punt in uw huis – het is niet alleen een functionele ruimte waar u kookt en wast, maar ook een ruimte waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en waar u graag bent.

Keuken toepassing

Bedieningen

Er zijn talrijke manieren waarop u uw shades eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen – er zit zeker een perfecte optie bij voor uw huis.

Bedieningen

Kamerverduisterend

Om u hierbij te helpen heeft Luxaflex® een prachtig assortiment van kamerverduisterende stoffen voor uw huis ontwikkeld.

Kamerverduisterend

Energiebeheersing

Zonder energie-efficiënte raambekleding kan tot 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis via de ramen ontsnappen.

Energiebeheersing

Privacy met uitzicht

Open uw shades vanaf de bovenkant, de onderkant, of ergens daartussenin en vind het perfecte evenwicht tussen privacy, licht en uitzicht.

Privacy met uitzicht

Kinderkamer toepassing

Jaloezieën zijn veilig, praktisch en leuk, en bieden kinder- en tienerkamers tal van voordelen: heldere kleuren, grappige ontwerpen en een keur aan nuttige functies, zoals lichtregulering en privacy.

Kinderkamer toepassing