Kenmerken

Van unieke stijlen tot oplossingen voor meer privacy of ongewone raamvormen: Luxaflex®-raambekleding heeft vele speciale kenmerken die je nergens anders zal vinden. Laat je online inspireren.

Badkamer Shutters

Waterbestendige Luxaflex® Shutters zijn ideaal voor badkamers omdat ze gemaakt zijn van moderne materialen die slijtvast en bestand zijn tegen vochtige en natte omstandigheden.

Badkamer Shutters

Speciale stofeigenschappen

We ontwerpen de stoffen en materialen in onze producten met esthetiek, functionaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in het achterhoofd.

Speciale stofeigenschappen

Home office raambekleding

Minimaliseer hinderlijke reflecties en verminder vermoeidheid van de ogen met de juiste Luxaflex® kantoorraambekleding. Zorg voor een gelijkmatige spreiding van de lichtinval en creëer meer privacy met inspirerende kleuren en designs.

Home office raambekleding

Luxaflex® raambekleding inspiratie

Laat je inspireren door nieuwe ideeën voor keuken-, slaapkamer-, badkamer- en woonkamerraambekleding

Luxaflex® raambekledingsinspiratie

Verduisterende raambekleding

Bekijk onze prachtige kleuren, patronen en stijlen voor elke gewenste mate aan kamerverduistering.

Verduisterende raambekleding

Slaapkamer raambekleding

Onze stijlvolle slaapkamerraambekleding is verkrijgbaar in prachtige stoffen met speelse patronen en verfijnde texturen voor elke woonstijl, van modern tot klassiek.

Slaapkamerraambekleding

Raamdecoratie privacy

Onze privacy is heel belangrijk. We willen geen inkijk van voorbijgangers of buren en moderne grote ramen helpen daar niet altijd bij.

Raamdecoratie privacy

Kinderkamer raambekleding

Veilig, praktisch en leuk: raambekleding biedt veel voordelen voor kinder- en tienerkamers, verkrijgbaar in felle kleuren en leuke designs.

Kinderkamerraambekleding

Woonkamer raambekleding

Onze stijlvolle raambekledingsproducten voor in de woonkamer zijn verkrijgbaar in de nieuwste looks en passen met elke raamvorm. Denk hierbij aan exclusieve stijlen met trendy kleuren voor elke inrichtingsstijl.

Woonkamerraambekleding

Raambekleding bedieningen

Onze kindveilige raambekleding is verkrijgbaar met afstandsbediening, slingerstang, koordloze bediening of smart home-bediening. Zo maak je van je huis een echt veilige plek, zowel voor kinderen als voor huisdieren.

Raambekledingsbedieningen

Badkamerraambekleding

Ons assortiment badkamerraambekleding bestaat uit stijlvolle, eenvoudig te reinigen rolgordijnen en waterdichte jaloezieën en shutters.

Badkamerraambekleding

Keukenraambekleding

Dankzij de gemakkelijk te reinigen stoffen, is Luxaflex®-raambekleding een uitstekende keuze voor keukens. Kies uit de nieuwste kleuren en looks die passen bij de stijl van jouw keuken.

Keukenraambekleding

Wat is een Smart Home?

Van thermostaten en intelligente beveiligingssystemen tot geautomatiseerde zonwering, smart home apparaten helpen ons om ons dagelijks leven in goede banen te leiden en efficiëntere en comfortabelere huizen te creëren. Wat is de beste keuze voor jouw huis?

Wat is een Smart Home?