Raamdecoratie kinderkamer

Ontworpen met aandacht voor veiligheid - Kinderkamer raamdecoratie

Bij Luxaflex® beschouwen we de veiligheid van kinderen als een topprioriteit. Ons assortiment omvat dan ook koordloze en/of gemotoriseerde raamdecoratie met kinderbeveiliging, afstandsbediening en/of smart home bediening. Dankzij de enorme keuze aan kleuren en patronen is er voor elke kinder- of tienerkamer een passende look. Je kan het volledige assortiment kinderkamerraambekleding in je plaatselijke Luxaflex®-showroom bekijken, maar we geven je hier alvast enkele ideeën mee!

Rolgordijnen voor kinderkamer Rolgordijnen voor kinderkamer

Ochtendlicht dat de slaap van je kind verstoort? Kies gepaste kinderkamer raamdecoratie

Fel ochtendlicht en lichtere nachten kunnen het slaappatroon van kinderen verstoren, waardoor ze midden in de nacht of te vroeg wakker worden. Kies voor een kamerverduisterend rolgordijn van Luxaflex®: een uitstekende oplossing om slaapkamers langer donker te houden en een rustgevende sfeer te creëren die kinderen aanzet om te slapen. Ook leuk: kies uit een brede waaier aan kleuren en patronen waar het hele gezin dol op zal zijn, zowel met koordloze bediening als met Smart Home PowerView® Automation.

Raamdecoratie kinderkamer | Rolgordijnen Raamdecoratie kinderkamer | Rolgordijnen

Makkelijk schoon te maken? Kies onze vlekbestendige rolgordijnen

In de kinderspeelkamer gaat het er soms wild aan toe. Kies een rolgordijnstof die behandeld is met onze StainStop®-afwerking. Die stoot courante huishoudelijke vloeistoffen en vlekken af, waardoor je rolgordijn superbestendig en gemakkelijk schoon te maken is. Zowel voor jonge kinderen als voor tieners zijn de rolgordijnen verkrijgbaar in kleuren en patronen waar het hele gezin dol op zal zijn.

Duette® Shades Duette® Shades

Kamer te warm of te koud? Kies de isolerende Duette® Shades

Als de kamer van je kind op het zuiden ligt, kan het er erg warm worden, wat resulteert in een onrustige slaap voor de kleintjes. Onze verduisterende Duette®-jaloezieën bevorderen niet alleen de nachtrust dankzij hun lichtregeling, maar kunnen ook helpen om de temperatuur van de kamer te regelen, zodat de slaapkamers in de winter knus en warm blijven en in de zomer aangenaam koel. Van onschatbare waarde voor het hele gezin.

Raamdecoratie kinderkamer - Kinderkamer raambekleding | Kindveilig

Multifunctionele kamers? Kies dag- en nachtjaloezieën

Onze speciale Dag & Nacht raamdecoratie voor de kinderkamer zijn een uitstekende keuze voor multifunctionele ruimtes en combineren een transparante stof voor activiteiten overdag en een verduisterende stof voor extra privacy of een goede nachtrust 's avonds. Dit veelzijdige design is verkrijgbaar voor onze Duette® Shades en Plissé Shades, o.a. in combinatie met ons koordloze LiteRise®-systeem met kinderbeveiliging: trek de jaloezie gewoon omhoog of omlaag en ze blijft precies in de positie waar je ze loslaat.

Vraag een adviesgesprek aan

Bezoek je plaatselijke Luxaflex®-dealer voor deskundig advies over de juiste oplossing voor jouw kinderkamer. Ze laten je de verschillende designkeuzes zien, demonstreren de beste kindveilige bedieningselementen en geven het allerbeste advies voor jouw huis en gezin.

Krijg deskundig advies in je lokale Luxaflex®-showroom Krijg deskundig advies in je lokale Luxaflex®-showroom

FAQ - kinderkamer