Raamdecoratie op maat

Waarom kiezen voor Luxaflex® raamdecoratie op maat?

Raamdecoratie die perfect past en werkt

Wanneer je investeert in Luxaflex® raamdecoratie, ben je verzekerd van kwaliteit, een uniek design en uitmuntend vakmanschap.

Er gaat niets boven de stijl en kwaliteit van raamdecoratie die is gemaakt op maat van jouw exacte specificaties. Mooie lichtregeling, energiezuinigheid en het gemak van smart home-bediening zijn slechts enkele van de voordelen die op maat gemaakte Luxaflex® raamdecoratie biedt voor je huis en ramen.

raamdecoratie op maat raamdecoratie op maat

Speciaal gemaakt voor jouw unieke huis

We vervaardigen elk Luxaflex®-product individueel volgens jouw unieke eisen uit de allerbeste materialen. Daarbij hebben we oog voor detail in elke fase. Van prachtige stoffen tot exclusieve dessins en duurzame materialen, Luxaflex® raamdecoratie heeft een unieke uitstraling die op maat is gemaakt van jouw levensstijl.

Dat is het Luxaflex® verschil!

Onze dealers zijn specialisten in raamdecoratie Onze dealers zijn specialisten in raamdecoratie

Het Luxaflex® verschil – Onze dealers zijn specialisten in raamdecoratie

Al bijna 70 jaar wijden we ons aan het bestuderen van de eigenschappen van licht ter hoogte van het raam en ontdekken we nieuwe manieren om licht, privacy en energiebeheer in huis te veranderen.

En daarom verkopen we onze producten via een gespecialiseerd netwerk van onafhankelijke dealers die experts zijn op het gebied van onze producten.

raamdecoratie op maat raamdecoratie op maat

Op maat gemaakte raamdecoratie en shutters

Onze behulpzame dealers zijn speciaal geselecteerd op kennis en hebben een jarenlange ervaring in het helpen van onze klanten bij de keuze van prachtige op maat gemaakte Luxaflex® raamdecoratie en shutters.

Onze producten worden levensgroot uitgestald in de showrooms van onze winkeliers, zodat je de materialen of stoffen kan voelen en ervaart hoe ze eruit kunnen zien in je huis. Je kan er ook alle kindveilige bedieningsopties verkennen.

Persoonlijk adviesgesprek Persoonlijk adviesgesprek

Persoonlijk adviesgesprek

De meeste Luxaflex®-specialisten staan ter beschikking voor een afspraak in de winkel en aan huis. Of vraag een telefonische afspraak of een videoconsult aan als je dat verkiest.

Ze helpen je bij de uitwerking van jouw ideeën en mogelijke vragen waar je misschien niet aan gedacht had op het vlak van lichtregeling, privacy en veiligheid.

De keuzemogelijkheden kunnen overweldigend zijn, maar bij Luxaflex® stellen we onze collecties zorgvuldig samen zodat je makkelijk de perfecte kleur, patroon en stijl vindt die bij je huis past.

Je kan door onze productassortimenten bladeren en inspirerende afbeeldingen zien. Je krijgt er ook een antwoord op al je vragen en we helpen je beslissen wat geschikt is voor jouw ramen en huis.

Bepalen wat jouw noden zijn Bepalen wat jouw noden zijn

Bepalen wat jouw noden zijn

Tijdens je afspraak zal je Luxaflex®-dealer extra tijd nemen om te begrijpen wat jouw vereisten zijn – van oplossingen voor het verduisteren van kamers voor een goede nachtrust, tot schaduw voor een zonnige kamer, tot kindveilige raamdecoratie voor een kinderkamer.

Je kan ook uitzoeken welk design je verkiest, van moderne tot klassieke stijlen, en het volledige scala aan exclusieve materiaalkeuzes bekijken, van hout tot stof.

Van bij het begin krijg je het allerbeste advies over de juiste Luxaflex®-producten voor je huis en stijl. Zo’n niveau van service of aandacht voor detail en advies kan je nooit krijgen als je een kant-en-klaar product koopt.

Professionele meetservice Professionele meetservice

Professionele meetservice

Perfect tot in de kleinste details

Zodra je bepaald hebt welke producten jouw voorkeur hebben, komt je Luxaflex®-dealer bij je thuis om je ramen en kamer nauwkeurig op te meten en belangrijke details te controleren, zoals je licht- of privacybehoeften. Dit is een belangrijke stap om te zorgen voor perfect gemaakte raamdecoratie en een stressvrije installatie.

De moderne ramen van tegenwoordig hebben vaak ongebruikelijke vormen en voegen een design toets toe aan een ruimte. Maar maak je geen zorgen, want op maat gemaakte producten passen in vrijwel alle raamvormen of -afmetingen, van extra klein tot extra groot. Dat is absoluut niet het geval als je voor standaard kant-en-klare raamdecoratie gaat die slechts in beperkte afmetingen beschikbaar is.

We communiceren online geen prijzen omdat elk raam en elke ruimte andere behoeften heeft en het belangrijk is om een nauwkeurige offerte te krijgen op basis van jouw unieke ramen en stijlvoorkeuren.

Perfecte installatie Perfecte installatie

Perfecte installatie

Nadat je je definitieve selectie hebt gemaakt en je Luxaflex®-producten hebt gekocht, maken we jouw raamdecoratie op maat.

Zodra je nieuwe raamdecoratie gereed is, komt je Luxaflex®-dealer terug voor een vlekkeloze installatie. Ze laten je ook zien hoe je jouw nieuwe raamdecoratie of shutters bedient. Een deskundige montage is essentieel voor de perfecte werking van je raamdecoratie en zorgt ervoor dat je de lichtinval kunt regelen, van meer privacy kunt genieten en – belangrijker nog – je huis energiezuiniger kunt maken door de warmte binnen en de koude buiten te houden.

Je hoeft nu alleen nog maar achterover te leunen en te genieten van het uitzicht!

Luxaflex® Duette® Shades Luxaflex® Duette® Shades

Het Luxaflex® verschil

We zetten alle stappen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat jij geniet van de beste kwaliteit, functionaliteit en stijl.

Dat is nu het verschil wanneer je een op maat gemaakt Luxaflex®-product kiest dat individueel voor jou is gemaakt en dat je jarenlang plezier en duurzaamheid biedt, in tegenstelling tot een standaard kant-en-klaar product met beperkte opties.

Van je eerste contact bij je plaatselijke Luxaflex®-dealer, tot de professionele opmeting en deskundige installatie, tot de nazorg: we zijn trots op onze uitzonderlijke klantenservice en bieden een garantie op al onze producten.

Boek een adviesgesprek in je plaatselijke Luxaflex®-showroom en ga vandaag nog aan de slag voor de raamdecoratie van je dromen.