Raamdecoratie op maat

Waarom kiezen voor Luxaflex® raamdecoratie op maat?

Raamdecoratie die perfect past en werkt

Wanneer je in Luxaflex® raamdecoratie investeert, kan je zeker zijn van kwaliteit, een uniek design en uitmuntend vakmanschap.

Er gaat namelijk niets boven de stijl en kwaliteit van raambekleding die exact op jouw wensen is afgestemd. Prachtige lichtregeling, energiezuinigheid en het gemak van slimme smarthomebediening zijn slechts enkele van de voordelen die op maat gemaakte Luxaflex® raamdecoratie biedt voor je woning en ramen.

raamdecoratie op maat raamdecoratie op maat

Speciaal gemaakt op maat van jouw woning

We maken elk Luxaflex®-product individueel volgens jouw unieke vereisten uit de allerbeste materialen. Daarbij besteden we in elk stadium aandacht aan de details. Van prachtige stoffen tot exclusieve dessins en duurzame materialen, Luxaflex® raamdecoratie heeft een unieke uitstraling die is afgestemd op jouw levensstijl.

Dat is het Luxaflex® verschil!

Onze dealers zijn specialisten in raamdecoratie Onze dealers zijn specialisten in raamdecoratie

Het Luxaflex® verschil – Onze dealers zijn specialisten in raamdecoratie

Al bijna 70 jaar zijn we gefascineerd door de manier waarop licht door ramen schijnt en ontdekken we steeds weer nieuwe manieren om licht, privacy en energiebeheer in huis te transformeren en verbeteren.

Deze passie en bedrevenheid delen we met een netwerk van onafhankelijke dealers. En dat is de reden waarom we onze producten verkopen via deze experts op het gebied van onze producten.

raamdecoratie op maat raamdecoratie op maat

Op maat gemaakte raamdecoratie

Onze behulpzame dealers zijn speciaal geselecteerd op hun kennis en hebben jarenlange ervaring in het helpen van onze klanten bij het kiezen van prachtige op maat gemaakte Luxaflex® raamdecoratie.

In de showrooms van onze dealers worden onze producten op ware grootte getoond, zodat je de materialen en stoffen kan voelen en kan ervaren hoe ze er bij je thuis uit zouden kunnen zien. Je kan er ook alle kindveilige bedieningsopties bekijken.

Persoonlijk adviesgesprek Persoonlijk adviesgesprek

Persoonlijk adviesgesprek

De meeste Luxaflex®-specialisten zijn beschikbaar voor afspraken zowel in de winkel als bij je thuis. Je kan ook een video- of telefonisch adviesgesprek aanvragen.

Onze dealers zullen je helpen bij het uitwerken van jouw ideeën en antwoorden geven op vragen waar je momenteel misschien nog niet aan denkt met betrekking tot lichtregulering, privacy en veiligheid.

De ruime keuze aan producten, materialen, kleuren... kan overweldigend zijn – een luxeprobleem –, maar bij Luxaflex® stellen we onze collecties zorgvuldig samen zodat je toch gemakkelijk het perfecte product, kleur en stijl kan vinden die bij je woning passen.

Bij je plaatselijke Luxaflex®-dealer kan je door al onze opties bladeren en inspirerende afbeeldingen bekijken. Je krijgt er ook een antwoord op al je vragen en we helpen je beslissen wat het meest geschikt is voor jouw ramen en woning.

Bepaal jouw praktische behoeften Bepaal jouw praktische behoeften

Bepaal jouw praktische behoeften

Tijdens je afspraak zal je Luxaflex®-dealer alle tijd nemen om je wensen te begrijpen – van oplossingen voor kamerverduistering voor een goede nachtrust, over schaduw voor een zonnige kamer, tot kindveilige raamdecoratie voor een kinderkamer.

Je kan er ook het ontwerp van je voorkeur kiezen, van modern tot klassiek, en het volledige scala aan exclusieve materialen bekijken, van hout tot textiel.

Vanaf het begin krijg je het allerbeste advies over de juiste Luxaflex®-producten voor jouw woning en stijl. Een dergelijk niveau van service, aandacht voor detail en advies krijg je nooit bij de aankoop van een kant-en-klaar product.


Professionele meetservice Professionele meetservice

Professionele meetservice

Perfect tot in de kleinste details

Wanneer je eenmaal hebt besloten welke producten je voorkeur dragen, komt je Luxaflex®-dealer bij je thuis om je ramen en kamer(s) nauwkeurig op te meten en belangrijke details zoals de specifieke nood aan licht- of privacyregeling te controleren. Dit is een belangrijke stap voor het garanderen van perfect vervaardigde raambekleding en een stressvrije installatie.

De moderne ramen van tegenwoordig hebben vaak ongewone vormen om een designelement toe te voegen aan een ruimte. Maar maak je geen zorgen, op maat gemaakte producten passen in vrijwel elke raamvorm of -maat, van extra klein tot extra groot. Dit is zeker niet het geval als je gaat voor standaard kant-en-klare raamdecoratie die slechts in beperkte maten beschikbaar is.

Goed om te weten: We communiceren geen prijzen online omdat elk raam en elke ruimte andere behoeften heeft en het belangrijk is om een nauwkeurige offerte te krijgen op basis van jouw unieke ramen en stijlvoorkeuren.

Perfecte installatie Perfecte installatie

Perfecte installatie

Nadat je je definitieve keuze hebt gemaakt en je Luxaflex®-producten hebt aangeschaft, maken we je raamdecoratie op maat.

Zodra je nieuwe raambekleding klaar is, komt je Luxaflex®-dealer terug voor een vlekkeloze installatie. Ze zullen je ook laten zien hoe je jouw nieuwe raamdecoratie bedient. Een vakkundige installatie is van essentieel belang voor een perfecte werking van je raambekleding, zodat je de lichtinval kan regelen, van meer privacy kan genieten en zelfs je woning energiezuiniger kan maken door de warmte binnen en de koude buiten te houden.

Nu hoef je alleen nog maar achterover te leunen en van het uitzicht te genieten!

Luxaflex® Duette® Shades Luxaflex® Duette® Shades

Het Luxaflex® verschil

We nemen elke stap die nodig is zodat jij kan genieten van de beste kwaliteit, functionaliteit en stijl.

En dat is nu het verschil wanneer je kiest voor een op maat gemaakt Luxaflex®-product, speciaal voor jou gemaakt, met oog voor duurzaamheid, waar je jaren van comfort aan zal beleven – en dit in tegenstelling tot een standaard kant-en-klaar product met beperkte opties.

Vanaf je eerste contact bij je plaatselijke Luxaflex®-dealer, over het professioneel opmeten en de vakkundige installatie, tot de nazorg: we zijn trots op onze uitzonderlijke klantenservice en bieden een garantie op al onze producten.

Boek een adviesgesprek in je plaatselijke Luxaflex®-showroom en begin vandaag nog aan het afwerken van je woning met de raamdecoratie van je dromen.

FAQ - raamdecoratie op maat