Raamdecoratie woonkamer

Ideeën & tips voor je woonkamer raamdecoratie

Wanneer je raamdecoratie voor de woonkamer kiest, moet je even stilstaan bij hoe je de kamer gebruikt. Is jouw woonkamer een chill-out ruimte of een tv-kamer? Is lichtregeling, privacy of energie-efficiëntie iets waar rekening mee gehouden moet worden? Heb je (of wil je) smart home producten? Wat je behoeften en wensen ook zijn, je plaatselijke Luxaflex®-dealer zal je helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor jouw huis. Maar we geven je hier alvast enkele ideeën mee om je op weg te helpen!

Raamdecoratie woonkamer

Raamdecoratie woonkamer

Laat je inspireren!

Looks voor elk type raam in je woonkamer

Van standaard woonkamerramen en dubbele deuren tot erkers, dakramen en draai- en kiepramen… de raambekledingen op maat van Luxaflex® zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook praktische oplossingen om de lichtinval te beheren en de privacy te vergroten. Bovendien bevatten onze innovatieve bedieningsopties smart home oplossingen die kind- en huisdierveilig zijn.

Inspiratiegalerij

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën - Jaloezieën voor de woonkamer

Living Klassiek - Stijlvolle horizontale jaloezieën

De moderne horizontale jaloezieën van Luxaflex® zijn de perfecte keuze voor je woonkamer. Dankzij de optionele smart home bediening kan je jouw jaloezieën de hele dag door aanpassen aan jouw behoeften – zelfs wanneer je niet thuis bent. Ook als je woonkamer een mix van extra grote ramen, schuiframen naar het terras of zelfs draai- en kiepramen heeft, zullen onze jaloezieën altijd perfect passen. Bovendien geven ze je hele huis een uitgesproken eigentijdse stijl.

Luxaflex® Duette® Shades voor de woonkamer - Raambekleding woonkamer

Energiezuinigheid in de woonkamer - Duette® Shades

Als energie-efficiëntie een topprioriteit is voor jouw woonkamer en huis, dan zijn onze Duette® Shades de ideale raambekleding. Het unieke design voegt een isolatielaag toe aan het raam zodat je energieverbruik vermindert en je huis koeler is in de zomer, warmer in de winter, en comfortabel en aangenaam het hele jaar door. Een duurzame en mooie oplossing. Lees meer over alle eigenschappen van de Duette® Shades op onze productpagina.

Luxaflex® Vouwgordijnen voor de woonkamer - Raamdecoratie woonkamer

Elegante stijl - Woonkamer Vouwgordijnen

Als je van een zachte stoffen sfeer in je woonkamer houdt, dan bieden de Luxaflex® Vouwgordijnen een elegant alternatief voor traditionele lange gordijnen. Bovendien zijn ze een uitstekende manier om een designblikvanger toe te voegen als je woonkamer veel wit en neutraal heeft. Voeg een thermische voering toe voor extra gezelligheid of een verduisterende voering om weerspiegeling te verminderen in een multifunctionele woon- en tv-kamer.

Luxaflex® Rolgordijnen voor de woonkamer Luxaflex® Rolgordijnen voor de woonkamer

Strakke woonkamerstijl – Rolgordijnen

Zelfs op bewolkte dagen kunnen uv-stralen meubels en vloeren in je woonkamer doen verkleuren of beschadigen. Onze zonwerende rolgordijnen zijn speciaal ontworpen voor extra uv-bescherming voor je huis en zijn verkrijgbaar in een enorm scala aan stofstijlen. Keuze te over dus! Onze exclusieve patronen en kleuren maken van je rolgordijnen een echte blikvanger in je woonkamer.

Decoratieve linnen linten - Luxaflex® Houten Jaloezieën voor de woonkamer

Voeg een warme toets toe aan je woonkamer met mooie houten jaloezieën

Als je natuurlijke materialen verkiest, zijn de op maat gemaakte houten jaloezieën van Luxaflex® een uitstekende keuze voor de woonkamer. Ze vormen namelijk de perfecte aanvulling op vrijwel elk type interieur, van traditioneel tot modern. Of je nu kiest voor natuurlijk FSC-gecertificeerd hardhout uit duurzame bossen of onverslijtbare jaloezieën van imitatiehout, je woonkamer en jaloezieën zullen warmte en verfijning uitstralen.

Shutters voor de woonkamer Shutters voor de woonkamer

Shutters voor de woonkamer

Net als je favoriete meubels bieden op maat gemaakte shutters van Luxaflex® tijdloze schoonheid. Bovendien zien ze er buiten net zo mooi uit als binnen in je huis. Kies uit een reeks handgemaakte shutters om je privacy en lichtinval te regelen in functie van jouw stijlvoorkeuren. Van FSC-gecertificeerd echt hout tot waterbestendige opties, er is altijd een look op maat van jouw woonkamerinterieur.

Smart Home Control - PowerView® Automation Smart Home Control - PowerView® Automation

Smart Home Living - PowerView® Automation

Met ons Smart Home PowerView® Automation-systeem kan je zelf instellen wanneer je Luxaflex®-jaloezieën automatisch openen, sluiten of van positie veranderen, op elk moment van de dag. En dit alles met één druk op een knop, een tikje op een mobiel apparaat of het geluid van je stem. En het beste van alles is dat PowerView® compatibel is met toonaangevende smart home-systemen, zoals Nest, Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa en meer.

Laat je gratis adviseren voor jouw jaloezieën of shutters

Wanneer je in je huis investeert, loont het de moeite om deskundig advies in te winnen zodat je de juiste keuzes voor de lange termijn kan maken. Praat erover met je plaatselijke Luxaflex®-dealer. Ze begeleiden je door het volledige scala aan raamdecoratie en shutters die het beste passen bij jouw woonkamerstijl en -behoeften.

Laat je adviseren door een expert in je lokale Luxaflex®-showroom Laat je adviseren door een expert in je lokale Luxaflex®-showroom

FAQ - woonkamer