Raamdecoratie slaapkamer

Inspiratie voor de slaapkamer

We houden allemaal van een goede nachtrust zodat we ons gezond en goed in ons vel voelen. Maar wat is nu de beste raamdecoratie voor slaapkamers? Is kamerverduistering belangrijk voor jou? Of hecht je meer belang aan de juiste temperatuur in je slaapkamer? En hoeveel van je uitzicht door je slaapkamerramen wil je behouden? Gelukkig heeft Luxaflex® heel wat soorten raamdecoratie gecreëerd om van deze belangrijke kamer een ontspannende plek te maken waar je je graag terugtrekt. Hier vind je alvast wat slaapkamerinspiratie en -ideeën om je op weg te helpen, maar je kan alle opties bekijken in je plaatselijke Luxaflex®-showroom.

Raamdecoratie slaapkamer

Raamdecoratie slaapkamer

Laat je inspireren!

verduisterende Luxaflex® Rolgordijnen verduisterende Luxaflex® Rolgordijnen

Slaapkamer rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen zijn de perfecte oplossing om het licht in de slaapkamer te beheren en het hele gezin een goede nachtrust te bezorgen.

En als je graag op je laptop werkt of tv kijkt in de slaapkamer, zijn verduisterende stoffen een goede optie om de weerspiegeling te verminderen. Onze exclusieve patronen en kleuren zijn groots in stijl en passen bij elk interieur en elke raamstijl.

Om je rolgordijnen in een handomdraai te bedienen, kan je gebruikmaken van onze smart home PowerView® Automation met behulp van je smart device, een afstandsbediening of via je spraakassistent.

Inspiratiegallerij

Luxaflex® dakraamjaloezieën Luxaflex® dakraamjaloezieën

Dakraamjaloezieën voor de slaapkamer

Als je onlangs je zolder hebt omgebouwd tot een slaapkamer, heb je waarschijnlijk dakramen (of Velux®-ramen). Die bieden nl. een uitstekende oplossing om een kamer opener en lichter te maken. De juiste raambekleding kiezen is essentieel bij dakramen zodat je de enorme lichtinval kan regelen.

Ons assortiment raamdecoratie voor dakramen omvat stijlvolle rolgordijnen, Duette® en Plissé Shades, die je slaapkamer kunnen verfraaien door het licht te dimmen, de hitte in de zomer buiten te houden en de warmte in de winter in de slaapkamer te houden.

Bovendien kan onze slaapkamer raamdecoratie voor dakramen worden gemonteerd zonder te moeten boren in je PVC- of houten ramen. Verkrijgbaar met kindveilige handmatige of smart home bediening.

Luxaflex® Vouwgordijnen - slaapkamer inspiratie Luxaflex® Vouwgordijnen - slaapkamer inspiratie

Slaapkamer vouwgordijnen

De zachte, rijke uitstraling van vouwgordijnen geeft je ramen een luxueuze touch. Onze nieuwe stoffencollectie viert de schoonheid van stof met zijde- en linnenlooks, speelse patronen en texturen. Als je bovendien kiest voor een verduisterende voering, wordt de felle ochtendzon uit je kamer geweerd. Je kunt zelfs je vouwgordijnen automatisch bedienen met onze PowerView® smart home control.

Duette® Shades Top-Down/Bottom-Up - slaapkamer inspiratie Duette® Shades Top-Down/Bottom-Up - slaapkamer inspiratie

Dag & nacht slaapkamer raamdecoratie

Als je optimaal wilt genieten van het daglicht en ’s nachts je kamer wilt kunnen verduisteren, zijn onze Duette® Shades de ideale raamdecoratie voor slaapkamers.

Kies een stijlvolle transparante stof om overdag te genieten van zacht licht en voeg een verduisterende stof toe om je slaapkamer te verduisteren voor een goede nachtrust. Verkrijgbaar in een exclusief assortiment kleuren en patronen die passen bij jouw unieke interieur.

Luxaflex® Verticale Jaloezieën Luxaflex® Verticale Jaloezieën

Verticale jaloezieën voor de slaapkamer

Voor grote ramen en dubbele deuren zijn verduisterende verticale jaloezieën een praktische en stijlvolle keuze. Geniet maximaal van natuurlijk licht overdag, verduister je slaapkamer 's nachts en bescherm de privacy van je slaapkamer de hele dag door. Bovendien kan je de lamellen makkelijk verstellen dankzij de kindveilige slingerstang of de gemotoriseerde smart home bediening.

Vraag een adviesgesprek over slaapkamer raamdecoratie aan

Begin vandaag nog met het kiezen van de slaapkamer raamdecoratie van je dromen. Van de nieuwste smart home-bedieningen tot modieuze stijlen en kleuren: je lokale Luxaflex®-dealer helpt je precies de look te kiezen die jij wil voor je nieuwe raamdecoratie.

Laat je adviseren door een expert in je plaatselijke Luxaflex® showroom. Laat je adviseren door een expert in je plaatselijke Luxaflex® showroom.

FAQ - slaapkamer