Raamdecoratie slaapkamer

Inspiratie voor de slaapkamer

We houden allemaal van een goede nachtrust zodat we ons gezond en goed in ons vel voelen. Maar wat is nu de beste raamdecoratie voor slaapkamers? Is kamerverduistering belangrijk voor jou? Of hecht je vooral belang aan de juiste temperatuur in je slaapkamer? En hoeveel van het uitzicht door je slaapkamerramen wil je behouden? Bij Luxaflex® hebben we heel wat soorten raamdecoratie om van deze belangrijke kamer een ontspannende plek te maken waar je je graag terugtrekt. Hier vind je alvast wat slaapkamerinspiratie en -ideeën om je op weg te helpen, maar je kan alle opties bekijken in je plaatselijke Luxaflex® showroom.

Vraag een gratis inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze raamdecoratie op maat.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.

Luxaflex® raambekleding voor slaapkamers

Duette® shades

Duette® shades zijn een heel goeie keuze voor je slaapkamer om twee redenen: ze zijn verkrijgbaar in verduisterende stoffen en hebben een isolerende werking. Zo kan je niet alleen goed je slaapkamer verduisteren, maar ook de temperatuur in je slaapkamer onder controle houden, zodat je het niet te warm of te koud hebt in bed, maar de ideale temperatuur voor een rustige nacht.

raamdecoratie slaapkamer

LightLock™

Een nog betere verduistering bereik je met LightLock™. Het is een extra zijprofiel aan je Duette® shades met een zwarte strip die het buitenlicht absorbeert zodat het niet weerkaatst in de ruimte. Zo kan je je slaapkamer volledig verduisteren voor de beste nachtrust.

Duette® shades zonder en met LightLock™

Duette® shades met LightLock™
Duette® shades zonder LightLock™
hoe slaapkamer verduisteren: Luxaflex® rolgordijnen hoe slaapkamer verduisteren: Luxaflex® rolgordijnen

Slaapkamer rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen zijn een heel goeie oplossing om het licht in de slaapkamer te weren en het hele gezin een goede nachtrust te bezorgen. En als je graag op je laptop werkt of tv kijkt in de slaapkamer, zijn verduisterende rolgordijnen ook een goeie optie om schermreflecties te verminderen.

Onze op maat gemaakte rolgordijnen zijn beschikbaar in een ruim aanbod aan exclusieve patronen en kleuren, zodat je sowieso iets vindt dat past bij jouw interieur en raamstijl.

Luxaflex® dakraamjaloezieën Luxaflex® dakraamjaloezieën

Dakraamjaloezieën voor de slaapkamer

Dakramen (of Velux® ramen) laten volop zonlicht binnen, waardoor ze je slaapkamer opener en lichter maken. Maar juist die rijkelijke lichtinval maakt goeie verduisterende raambekleding zo belangrijk. Bovendien kan het onder een dakraam snel te warm worden in je bed.

Ons aanbod raamdecoratie voor dakramen omvat stijlvolle rolgordijnen, Duette® shades en plissé shades om je slaapkamer te verduisteren, de hitte in de zomer buiten te houden en de warmte in de winter binnen te houden. Ze kunnen zelfs worden gemonteerd zonder te moeten boren in je PVC- of houten dakramen en zijn verkrijgbaar met kindveilige handmatige of smart home bediening.

verduisterende Luxaflex® vouwgordijnen voor de slaapkamer verduisterende Luxaflex® vouwgordijnen voor de slaapkamer

Slaapkamer vouwgordijnen

De zachte, rijke uitstraling van vouwgordijnen geeft je ramen een luxueuze touch. Onze nieuwste collectie omvat prachtige zijde- en linnenlooks, speelse patronen en rijke texturen.

Voor je slaapkamer kies je best een verduisterende voering om de felle ochtendzon uit je kamer te weren.

Dag & Nacht Duette® shades Dag & Nacht Duette® shades

Dag & Nacht slaapkamer raamdecoratie

Als je overdag optimaal wil genieten van het daglicht en ’s nachts je kamer wil verduisteren, zijn onze Dag & Nacht plissé en/of Duette® shades de ideale raamdecoratie voor jouw slaapkamer.

Combineer een stijlvolle transparante stof om overdag te genieten van privacy in een zacht licht met een verduisterende stof om je slaapkamer te verduisteren voor een goeie nachtrust. Kies uit een ruim assortiment kleuren en patronen voor de perfecte match met jouw interieur.

verduisterende Luxaflex® verticale jaloezieën voor de slaapkamer verduisterende Luxaflex® verticale jaloezieën voor de slaapkamer

Verticale jaloezieën voor de slaapkamer

Voor grote ramen en dubbele deuren zijn verduisterende verticale jaloezieën een praktische en stijlvolle keuze. Geniet van natuurlijk daglicht overdag, verduister je slaapkamer 's nachts en bescherm je privacy in de slaapkamer de hele dag door. Je kan de lamellen makkelijk en kindveilig verstellen met een slingerstang of gemotoriseerde smart home bediening.

PowerView® Pebble® Remote
Automatische raamdecoratie

PowerView® automation

Om je slaapkamer raamdecoratie in een handomdraai te bedienen met je smart device, een afstandsbediening of je spraakassistent, kan je kiezen voor ons gemotoriseerde bedieningssysteem PowerView® automation.

Via de app kan je zelfs instellen dat je raambekleding automatisch sluit of opent wanneer het respectievelijk tijd is om te gaan slapen of op te staan. Zo is de stemming al gezet voor een goede nachtrust nog voordat je je slaapkamer binnengaat en kan je ontspannen wakker worden met natuurlijk daglicht in plaats van die luide wekker. Volg je graag het ritme van de natuur? Je kan je raamdecoratie ook zo instellen dat ze automatisch opent en/of sluit bij het opgaan en ondergaan van de zon.

Laat je adviseren voor je slaapkamer raamdecoratie

Neem vandaag nog de eerste stap op weg naar de slaapkamer raamdecoratie van je dromen. Van de nieuwste smart home-bedieningen tot de laatste on-trend stijlen en kleuren: je lokale Luxaflex® dealer helpt je zowel praktisch als qua stijl de juiste raamdecoratie te kiezen voor jouw slaapkamer.

laat je adviseren door een expert in je plaatselijke Luxaflex® showroom laat je adviseren door een expert in je plaatselijke Luxaflex® showroom

FAQ - slaapkamer