Expertise en service van onze dealers

Deskundig advies van een specialist in raamdecoratie

Bij Luxaflex® raden we absoluut aan om een expert in te schakelen bij de aankoop van nieuwe raamdecoratie.

Daarom verkopen wij onze producten alleen via een netwerk van onafhankelijke specialisten met showrooms en een jarenlange ervaring om je door het proces te loodsen.

Deskundig advies van een specialist in raamdecoratie Deskundig advies van een specialist in raamdecoratie

Waarom kiezen voor een Luxaflex® dealer?

Onze behulpzame en deskundige dealers zijn experts in op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex®.

Ze helpen je bij de uitwerking van jouw ideeën en mogelijke vragen waar je misschien niet aan gedacht had op het vlak van lichtregeling, privacy en veiligheid. De keuzemogelijkheden kunnen overweldigend zijn, maar bij Luxaflex® stellen we onze productreeksen zorgvuldig samen zodat je makkelijk de perfecte kleur, patroon en stijl vindt die bij je huis past.

  • Gespecialiseerd lokaal bedrijf dat deskundig advies en inspiratie biedt
  • Premium stijl en kwaliteit om je huis te verfraaien
  • De nieuwste trends: nieuwe kleuren en designs
  • Smart home living: experts in app en afstandsbediening
  • Duurzaam ontwerp: energie-efficiënte oplossingen
  • Professionele meet- en installatieservice
  • Topservice en -nazorg

Achterhalen wat je behoeften zijn Achterhalen wat je behoeften zijn

Achterhalen wat je behoeften zijn

De belangrijkste eerste stap is samen met jou bespreken wat je behoeften en ideeën zijn.

Van kamerverduisterende oplossingen voor slaapkamers tot schaduw voor een zonnige kamer of extra privacy: jouw Luxaflex®-dealer helpt je de beste oplossingen voor je huis te vinden.

Zo bieden we je een persoonlijke service die je niet krijgt als je een kant-en-klaar product koopt, want Luxaflex® maakt elk product op maat van jouw specifieke eisen. Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit en design, met raamdecoratie die perfect past en waar je jarenlang van kan genieten.

Zorgeloze aankoop Zorgeloze aankoop

Zorgeloze aankoop

Jouw perfecte raamdecoratie samenstellen wordt een leuke en stressvrije ervaring.

Tijdens jouw adviesgesprek kan je het volledige assortiment Luxaflex®-producten in levensgrote displays zien, zodat je de materialen kan aanraken en bepalen wat je het mooist vindt.

Met inspirerende foto’s en voorbeelden van alle ontwerpen, krijg je een realistisch beeld van hoe je kamer en raam eruit kunnen zien. Je Luxaflex®-dealer begeleidt je stap voor stap door het proces.

smart home experts smart home experts

Smart home experts

Bij Luxaflex® beschouwen we de veiligheid van kinderen als een topprioriteit.

Producten veiliger maken voor gezinnen met baby's en jonge kinderen is een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie. De specialist in je showroom is ook een expert op het gebied van onze besturingssystemen. Zo kan hij je het assortiment kindveilige opties laten zien voor de bediening van je Luxaflex® raamdecoratie.

Je ontdekt er hoe onze smart home PowerView® Automation werkt met Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Of speel met onze innovatieve koordloze systemen die gemakkelijk te bedienen zijn én veilig voor kinderen en huisdieren.

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want je krijgt er het beste advies over de juiste oplossing voor jouw levensstijl en praktische behoeften.

Professionele meetservice Professionele meetservice

Professionele meetservice

Elk raam is uniek.

Nauwkeurig opmeten is van cruciaal belang, maar het is ook een serieuze uitdaging. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken aangezien je Luxaflex®-dealer je helemaal ontzorgt. Zodra je bepaald hebt welk product jouw voorkeur wegdraagt, komen ze bij je thuis om je ramen te beoordelen, belangrijke details zoals licht- of privacybehoeften te controleren en vervolgens alles nauwkeurig te meten.

Het is een belangrijke stap omdat een nauwkeurige opmeting voor de beste lichtregeling of verduistering van de kamer zorgt, rekening houdend met je nood aan privacy.

We communiceren online geen prijzen omdat elk raam en elke kamer andere behoeften heeft en het belangrijk is om een nauwkeurige offerte te krijgen op basis van jouw unieke ramen en stijlvoorkeuren.

Speciaal voor jou gemaakt Speciaal voor jou gemaakt

Kwaliteitsvakmanschap

Speciaal voor jou gemaakt

Nadat je de definitieve selectie hebt gemaakt en je je producten besteld hebt, maken wij jouw op maat gemaakte raamdecoratie in onze fabrieken. Bovendien genieten al onze producten van de Luxaflex®-garantie.

Lokale dealer Lokale dealer

Deskundige montage

Zodra je nieuwe raamdecoratie klaar is, komt je plaatselijke Luxaflex®-handelaar terug om ze te installeren, inclusief een demonstratie van het gebruik van je raamdecoratie.

Onze garanties en nazorg zorgen ervoor dat je nieuwe Luxaflex®-raamdecoratie er jarenlang perfect uitziet en perfect werkt. Je hoeft nu enkel nog maar achterover te leunen en te genieten van het uitzicht.

Maximale ontzorging Maximale ontzorging

Maximale ontzorging

Of het nu gaat om een enkel Luxaflex®-product of producten voor het hele huis, de persoonlijke service en expertise van onze dealers nemen alle giswerk en zorgen weg.

We zetten alle stappen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat jij geniet van de beste kwaliteit, functionaliteit en stijl. Dat is nu het verschil wanneer je een op maat gemaakt Luxaflex®-product kiest dat individueel voor jou is gemaakt.

Vind een Luxaflex®-dealer om aan de slag te gaan met de raamdecoratie van je dromen.