Dakraamproducten

Volledige lichtregulering, slimme warmtecontrole

De plaatsing van een dakraam (of zolderraam) kan een fantastische manier zijn om een kamer lichter te maken en een meer open, ruimtelijk gevoel te creëren.

Al dat zonlicht kan echter wat al te veel schittering veroorzaken en zorgen voor een onaangename hitte. Precies op deze punten kan een Luxaflex® dakraamrolgordijn echt het verschil maken voor uw wooncomfort.

Droom zacht!

Schijnt de zon ‘s ochtends door uw nieuwe dakraam in uw zolderkamer? Kies een stijlvolle verduisterende stof uit en geniet van een welverdiende nachtrust.

Dakraamproducten

Geniet van het licht – controleer de warmte

Dakramen zijn een integraal deel van een serre. Wanneer u een serre heeft, weet u hoe die de warmte in de zomer vasthoudt en in de winter laat ontsnappen. Het antwoord is eenvoudig: kies voor stijlvolle, energie-efficiënte Duette® Shades voor een fantastische klimaatbeheersing het hele jaar door en voor de juiste mate van privacy.

Makkelijke opties voor moeilijk bereikbare dakramen

Vraagt u zich af hoe u een hoog, moeilijk bereikbaar dakraam opent en sluit? Kies voor een bedieningsstang! Gemak dient de mens.

Het toppunt van verfijning

EOns complete aanbod van jaloezieën voor dakramen biedt de perfecte look voor elk huis dankzij de exclusieve ontwerpen, de eigentijdse of klassieke kleuren en texturen en de keuze uit verschillende transparanties. Bezoek uw plaatselijke Luxaflex® showroom om ons volledige assortiment van schitterende stoffen te bekijken.

Heeft u behoefte aan een unieke oplossing?

Wij weten dat dakramen grillige, unieke vormen en zeer uiteenlopende afmetingen kunnen hebben. Daarom worden al onze zonweringen deskundig op maat gemaakt en professioneel geïnstalleerd. Zo weet u altijd dat alles perfect past. Vraag een gratis gesprek aan bij uw plaatselijke Luxaflex® showroom, waar u deskundig advies krijgt over het juiste product voor uw dakraam.