Raamdecoratie zonder boren

Waarom kiezen voor raamdecoratie zonder boren van Luxaflex®?

Luxaflex® biedt twee unieke raamdecoratie-oplossingen zonder boren, FrameFix™ en TruFit®, die compatibel zijn met de meeste vensters en deuren in PVC en aluminium. Beide oplossingen beschikken over tal van handige functies afhankelijk van de lichtregeling en privacy die je wenst en het type venster of deur waarover je beschikt.

Topeigenschappen:

 • Installatie zonder boren betekent geen schade aan je kozijnen.
 • Je raamdecoratie zonder boren zal perfect passen bij een stijlvolle moderne look.
 • Het compatibele Top-Down/Bottom-Up-ontwerp laat je toe de raamdecoratie bij te stellen in iedere gewenste positie.
 • Geniet van perfecte lichtregeling en privacy volgens jouw wensen.
 • In combinatie met onze Duette® Shades wordt jouw woning ook nog eens energiezuiniger.
 • Je kunt kiezen uit een brede waaier van trendy kleuren, texturen en afwerkingen.

Een Luxaflex®-dealer in je buurt zal je de oplossingen voorstellen die het best passen bij jouw ramen of deuren, maar bekijk zeker ook onze video’s die uitleggen hoe raamdecoratie zonder boren werkt.

TruFit®-systeem zonder boren

TruFit®-systeem

Ontdek hoe TruFit® werkt zonder gaten te boren in je ramen!

TruFit® raamdecoratie zonder boren

Ons speciale TruFit®-systeem biedt een eenvoudige hefmethode met krukbediening die ideaal is voor draai-kiepramen of -deuren, maar ook voor standaard ramen.

Onze deskundige Luxaflex®-dealers kunnen je nieuwe raamdecoratie rechtstreeks op het glas installeren zonder te boren in het kozijn. Niet alleen woningeigenaren maar dus ook huurders kunnen genieten van de beste raambekleding zonder het kozijn te beschadigen. Deze optie is ook ideaal voor waardevolle en beschermde kozijnen.

Verkrijgbaar met stijlvolle Horizontale Jaloezieën, Plissé Shades of Duette® Shades van Luxaflex® in een brede waaier van kleuren en stijlen die bij jouw woning passen.

Kies daarbij voor het unieke Top-Down/Bottom-Up-ontwerp dat je toelaat de raambekleding in om het even welke positie te brengen voor een uiterst veelzijdige lichtregeling en maximale privacy.

FrameFix™-systeem

FrameFix™-systeem

Ontdek hoe FrameFix™ zonder boren werkt!

FrameFix™-systeem

Waarom is FrameFix™-raambekleding een goed idee?

FrameFix™ van Luxaflex® is een innovatief magnetisch kozijn dat naadloos aansluit op je venster en je raamdecoratie stevig op haar plaats houdt.

De plaatsing gebeurt door een professionele Luxaflex®-installateur en vereist geen vijzen of boorgaten, en dus ook geen schade aan je raam- of deurkozijn.

FrameFix™ is ideaal voor de meeste ramen en deuren in PVC en aluminium – waaronder terrasdeuren en draai-kiepramen –, past perfect op het kozijn en kan gemakkelijk verwijderd worden om de vensters schoon te maken.

Verkrijgbaar met stijlvolle Horizontale Jaloezieën, Plissé Shades of Duette® Shades van Luxaflex®.

5 goede redenen om te kiezen voor raambekleding zonder boren

Onze unieke collectie op maat gemaakte raamdecoratie zonder boren is ontworpen om elke ruimte op te fleuren. En de persoonlijke service van onze deskundige dealers biedt je een stressvrije ervaring bij het vinden van de beste oplossing voor jouw woning.

 • geen schade aan kozijnen
 • veelzijdige privacy- en lichtregeling
 • verbeterde energie-efficiëntie
 • de nieuwste kleuren en designs
 • kwaliteit op maat
ervaren Luxaflex®-dealers ervaren Luxaflex®-dealers

Waar is raamdecoratie zonder boren van Luxaflex® verkrijgbaar?

Neem voor deskundig advies over raambekleding zonder boren contact op met een lokale Luxaflex®-dealer die je naar de beste oplossingen voor jouw woning en ramen zal leiden.

Gaande van gewone ramen en deuren (terrasdeuren, openslaande deuren of schuifpuien) tot dakramen en draai-kiepramen, je vindt de perfecte oplossing voor jouw woning in een brede waaier van klassieke of trendy stijlen in de nieuwste kleuren.

Maak een gratis afspraak om van start te gaan!