Raamdecoratie inspiratie

LAAT JE INSPIREREN!

Blader door onze raamdecoratie inspiratie en adviespagina’s zodat je in elke kamer van je huis geniet van een prachtige lichtinval en de typische Luxaflex®-stijl.

Raamdecoratie inspiratie

Licht op elk moment

Laat je inspireren

Raamdecoratie inspiratie voor de woonkamer

Luxaflex® Rolgordijnen Luxaflex® Rolgordijnen

Advies voor woonkamer raamdecoratie

Wat je specifieke behoefte ook is, in ons assortiment vind je een ruime keuze aan woonkamer raamdecoratie inspiratie die zowel stijlvol als praktisch is. Lees ons advies bij het kiezen van de juiste raamdecoratie voor je woonkamer, inclusief oplossingen voor dubbele deuren, erkers, dakramen of draai-kiepramen.

Raamdecoratie inspiratie voor in de keuken

Luxaflex® Rolgordijnen Luxaflex® Rolgordijnen

Raamdecoratie inspiratie en advies voor de keuken

De keuken is de plaats waar het hele gezin samenkomt en één van de meest gebruikte ruimtes in huis. Afhankelijk van waar je ramen zich bevinden (vooral in de buurt van water), kunnen waterbestendige opties een slimme zet zijn. Lees onze tips voor het kiezen van de juiste raamdecoratie voor je keuken.

Raamdecoratie inspiratie voor de slaapkamer

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën Luxaflex® Horizontale Jaloezieën

Inspiratie voor slaapkamer raamdecoratie

Geniet van een heerlijke nachtrust met onze stijlvolle en praktische slaapkamer raamdecoratie die tal van opties bieden voor lichtregeling en privacy. Ontdek ons assortiment stijlvolle verduisterende stoffen, inclusief veelzijdige dag- en nachtopties. Lees onze tips over de beste oplossingen voor slaapkamers.

Inspiratie voor badkamer raamdecoratie

Luxaflex® Houten Jaloezieën Luxaflex® Houten Jaloezieën

Advies voor badkamer raamdecoratie

Badkamers zijn de ruimtes die het meest te lijden hebben in huis, met veel vocht en damp. De keuze voor slijtbestendige raamdecoratie is dan ook essentieel. Lees ons advies over de beste keuzes voor badkamers met veel stijlvolle en praktische oplossingen voor elke badkameruitdaging.

Raamdecoratie inspiratie voor home office

Adviestips voor home office raamdecoratie Adviestips voor home office raamdecoratie

Advies voor home office raamdecoratie

Aangezien thuiswerken voor velen onder ons de norm is geworden, is het concept van een home office mee geëvolueerd. Hoewel een aparte kamer met deur nog steeds ideaal is, worden keukens, eettafels en andere delen van ons huis steeds vaker dubbel gebruikt als werkruimte.

Het maakt niet uit waar je je werkdag begint, je wilt je elke ochtend goed voelen zodra je je kantoorruimte binnenloopt. Een goed verlichte werkruimte is comfortabel, uitnodigend, motiverend en bevordert de concentratie.

Natuurlijk licht en de juiste raamdecoratie die je kan helpen maximaal van dat licht te genieten, spelen een grote rol bij het creëren van niet alleen een aangename maar ook een productieve sfeer. Lees onze tips en ideeën voor kantoor raamdecoratie die voor jou doet wat ze moet doen.

Raamdecoratie inspiratie voor kinderkamer

Luxaflex® Duette® Shades Luxaflex® Duette® Shades

Advies voor kinderkamers

Bij Luxaflex® beschouwen we de veiligheid van kinderen als een topprioriteit. Ons assortiment omvat kindveilige koordloze en zelfs gemotoriseerde raambekleding met afstandsbediening en/of smart home bediening. Van vlekbestendige opties tot eenvoudig te reinigen raambekleding: lees ons advies over de beste raambekleding voor kinderkamers.

Laat je adviseren door een expert

Laat je adviseren door een expert

Als je klaar bent voor de volgende stap, boek dan een gratis consult met een zelfstandige Luxaflex®-dealer wiens jarenlange ervaring met onze producten je kan helpen de raamdecoratie van je dromen te kiezen.

FAQ - inspiratie