Slim wonen in een handomdraai

Luxaflex® PowerView® Automation regelt automatisch je raamdecoratie – Je raamdecoratie die vanzelf opent wanneer je wakker wordt en 's avonds weer automatisch dichtgaat? Of de perfecte lichtinval gedurende de hele dag? Dat kan allemaal met de slimme jaloezieën en de even slimme PowerView® Automation van Luxaflex®. Met dit draadloze systeem haal je – met één druk op de knop – alle comfort in huis voor een geautomatiseerde licht- en warmteregeling.

Slim wonen in een handomdraai

Gemak & comfort

Met PowerView® Automation van Luxaflex® lijkt het alsof je raamdecoratie je gedachten kan lezen en je op elk moment van de dag volgt. Je kan de bediening dan ook helemaal afstemmen op jouw wensen. Wil je dat je jaloezieën automatisch om 7u30 opengaan? Met de planningsfunctie regel je dat in een vingerknip: stel gewoon je persoonlijke scènes en schema’s in.

Je kan je PowerView®-raamdecoratie draadloos bedienen met je smartphone, je tablet of de Pebble® Remote . Uiteraard kan je je gemotoriseerde jaloezieën ook gewoon met een handbediening of een schakelaar aan de muur bedienen. PowerView® kan je verder aansluiten op Smart Home-systemen zoals Google Assistant, Apple HomeKit of Amazon Alexa. Hallo stemassistent!

Luxaflex® PowerView® Automation app: scènes instellen - Luxaflex® PowerView® Automation Pebble®
Luxaflex® Vouwgordijnen met PowerView® Automation - tablet Luxaflex® Vouwgordijnen met PowerView® Automation - tablet

Energiebesparend

Het gemak van een comfortabele bediening is niet te onderschatten. Bovendien regelen de slimme jaloezieën van Luxaflex® niet alleen je lichtinval en privacy, maar blokkeren ze ook schadelijke uv-stralen, absorberen ze geluid én temperen ze je energiefactuur. Dat komt omdat de raamdecoratie je huis koel houdt in de zomer en het warmteverlies helpt te beperken in de winter.

Met PowerView® Automation kan je je raamdecoratie heel eenvoudig programmeren op elk moment van de dag. Zo bewegen de jaloezieën naar de exacte positie die je wilt, zelfs wanneer je niet thuis bent. Energiebesparend, veilig én kindvriendelijk.

Luxaflex® kindveilige Rolgordijnen Luxaflex® kindveilige Rolgordijnen