Nog meer sfeer? Met kamerhoge gordijnen!

  • Nieuws

Met haar gloednieuwe gordijnencollectie opent Luxaflex® een wereld van sfeer. De kamerhoge gordijnen verrassen met inspirerende kleuren, elegante texturen en een luxueuze afwerking. Wat dacht je van stevig fluweel in intens blauw? Of natuurlijk linnen in subtiele vergrijsde tinten? Of transparante gordijnen die sfeervol het zonlicht filteren?

Eindeloos combineren

Als specialist in raamdecoratie blijft Luxaflex® maximaal inzetten op sfeer. Onze gloednieuwe Gordijnen stralen pure elegantie uit, met een zorgvuldige selectie stofkwaliteiten die variëren van open en transparant om het licht te filteren tot dicht en lichtwerend om een ruimte te verduisteren.

Met maar liefst 135 stoffen en 11 voeringstoffen krijg je alle ruimte om je uit te leven. Daarbij is er een grote keuze aan off-whites, natureltinten en subtiele vergrijsde kleuren. En de frisse dessins, veelal gebaseerd op natuurlijke elementen, brengen instant een stukje rustgevende natuur in huis.

Volg de actuele woontrends of je persoonlijke stijl en ga voor een enkele of dubbele plooi, enkele of dubbele retourplooi, tri-plooi of wave plooi. Je gordijnen vallen altijd soepel en de plooien sluiten mooi aan.

Luxaflex® Gordijnen met wave plooi - Luxaflex® Gordijnen met dubbele retourplooi
transparante Luxaflex® Gordijnen transparante Luxaflex® Gordijnen

Van transparant tot verduisterend

Transparante gordijnen op maat filteren het zonlicht, waarbij je nog altijd licht in huis krijgt én je je privacy behoudt. Verduisterende gordijnen laten je dan weer helemaal ontspannen. Met een voering kan je dat verduisterende effect nog versterken – ideaal in slaapkamers.

Interieurtrend: layering

De nieuwste trend op het gebied van raambekleding is layering, waarbij je jaloezieën of vouwgordijnen combineert met gordijnen in een gelaagde stijl. De stoffen vullen elkaar perfect aan, zodat je stijlvolle combinaties van kleur, textuur en dessin kan creëren.

Zo’n gelaagde stijl straat niet alleen rust en warmte uit, maar voegt ook diepte en dimensie toe aan een ruimte. Tegelijk krijg je extra mogelijkheden om flexibel met lichtinval en privacy te spelen. Laagjes voor het raam hebben ook een isolerend effect – goed voor het milieu en je energierekening – en dragen bij tot een betere akoestiek in huis doordat ze het geluid dempen.

layering: Luxaflex® Gordijnen met Duette® Shades - Luxaflex® Gordijnen met Vouwgordijnen

Vanop afstand te bedienen

Je gordijnen openen en sluiten? Op je wenken, want Luxaflex® Gordijnen worden altijd geleverd op een gordijnrail met PowerView® Automation. Zo kan je je raamdecoratie op afstand bedienen met de Pebble®, je stem of via een app op je smartphone of tablet.