De perfecte match met jouw interieur: nieuwe collectie Luxaflex® Rolgordijnen

  • Luxaflex® blog
  • Nieuws

Van een zachte uitstraling over een warme sfeer tot een echt designstatement: tussen de nu meer dan 500 stoffen tellende collectie Luxaflex® Rolgordijnen vind je sowieso een match met jouw interieur. Er zijn 150 nieuwe stoffen te ontdekken in verschillende kleuren, dessins en prachtige texturen, waaronder weefsels gemaakt van gerecycleerd plastiek. We spotten ook enkele nieuwe stofeigenschappen en een handige nieuwe bedieningsoptie 👀

Duurzame stoffen

Ben je altijd op zoek naar de meest duurzame keuze? Dan zal je graag horen dat onze nieuwe collectie Rolgordijnen niet één, maar twee stofopties bevat die gemaakt zijn van gerecycleerd materiaal. GreenScreen Sea-Tex® ken je misschien al. Het is de eerste stof voor zonwering ter wereld dat voor 50% gemaakt is van gerecycleerd plastiek uit de oceaan, het maximum om de stevigheid van je rolgordijn te blijven waarborgen. Nieuw: Deze duurzame stof is nu ook beschikbaar in verduisterende rolgordijnstoffen. Zo maak je een duurzame keuze, ook voor de rolgordijnen in je slaapkamer. Daarnaast presenteren we met trots een tweede rolgordijnstof gemaakt van gerecycled materiaal: ReLife. In deze collectie gaat het om stoffen uit gebruikte PET-flessen en gerecycleerd polyester.

Akoestische stoffen

Raambekleding gaat verder dan het regelen van de lichtinval en je privacy. Wist je dat je met de juiste stof de galm in een ruimte aanzienlijk kan verminderen? Naast onze Verticale Jaloezieën en Duette® Shades zijn nu ook onze Rolgordijnen beschikbaar in akoestische stoffen. Deze verminderen echo’s in open ruimtes veroorzaakt door harde materialen – zoals je muren, glas of harde vloeren – tot 60%.

Luxaflex® Rolgordijnen - keuze uit diverse kleuren, dessins en prachtige texturen

Antivirale stoffen

Onze nieuwe Rolgordijncollectie introduceert nog een bijzondere stofeigenschap: Defend™. Dankzij een beschermlaag die virussen inactiveert, wordt het risico op overdracht van ziekteverwekkers van het rolgordijn op mensen en andere oppervlaktes verminderd. Deze unieke stofeigenschap is te vinden onder de GreenScreen® Seatex™ stoffen, voor een duurzame én hygiënische keuze. Of als je zowel het risico op virusbesmetting als echo’s wil verminderen, ga dan voor de stof Noble die zowel akoestisch als antiviraal is.

rolgordijn met kindveilig SoftRaise® rolgordijn met kindveilig SoftRaise®

Nieuwe bediening: SoftRaise®

Bij elke nieuwe collectie streven we naar innovaties om onze producten nog kindveiliger te maken. Luxaflex® Rolgordijnen konden al op een kindveilige manier bediend worden dankzij LiteRise® of PowerView® Automation, maar nu kunnen we een derde kindveilige bedieningsoptie aan het rijtje toevoegen: SoftRaise®. Je trekt het rolgordijn aan de onderlat met de hand omlaag tot de gewenste positie. Met een rukje aan de onderlat rolt het gordijn zich vanzelf terug op.

Helemaal klaar om in je in de meer dan 500 stoffen te verdiepen? Bezoek een Luxaflex®-dealer en vind de perfecte match met jouw interieur en wensen.

brochure rolgordijnen op maat

Download de gratis brochure

Laat je inspireren door onze rolgordijnen op maat.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gelukt!

Je ontvangt de brochure binnenkort in je mailbox.