Creëer jouw smart home met slimme raamdecoratie

  • Trends

Smart homes zijn niet langer iets van de toekomst. En met de evolutie van de technologie is ook de behoefte aan slim wonen gegroeid. Apparaten en toestellen kunnen automatisch met elkaar communiceren en je kan ze overal vandaan bedienen via een app. Het zal je dus niet verbazen dat automatische raamdecoratie ook aan de lijst van slimme apparaten kan worden toegevoegd.

Functionaliteit, comfort en gemak

Je woning voorzien van raambekleding is sowieso een slimme keuze, want het is bijzonder praktisch. Raamdecoratie reguleert het licht, zorgt voor privacy en beschermt je interieur tegen uv-stralen. Sommige opties hebben zelfs geluidsabsorberende eigenschappen of helpen je woning koel te houden in de zomer en voorkomen warmteverlies in de winter. Nu heb je dit allemaal met één druk op de knop dankzij PowerView® Automation, het gemotoriseerde bedieningssysteem van Luxaflex®. Helemaal slim!

PowerView® Automation: bedien je raamdecoratie via je gsm, tablet of afstandsbediening PowerView® Automation: bedien je raamdecoratie via je gsm, tablet of afstandsbediening

Wat is PowerView® Automation?

PowerView® Automation is ons innovatieve draadloze systeem waarmee je Luxaflex® raambekleding geautomatiseerd kan bedienen met een wandbediening, een afstandsbediening, je smartphone of tablet, of zelfs je stem. Ontworpen om het leven gemakkelijker te maken, kan je je PowerView® raamdecoratie programmeren om zich aan te passen aan de exacte positie die je wenst, op elk moment van de dag. Bovendien kan PowerView® Automation worden aangesloten op toonaangevende smart home-systemen, waaronder Google Home, Apple HomeKit, Amazon Alexa en meer.

PowerView® Automation: stel scènes in voor je raambekleding PowerView® Automation: stel scènes in voor je raambekleding

Plan je gemotoriseerde raambekleding

Met de handige PowerView® app kan je voor elk moment van de dag scènes instellen voor de gewenste lichtinval, mate aan privacy of energie-efficiëntie. Wil je dat je raamdecoratie automatisch opengaat wanneer je moet opstaan en naar beneden gaat bij bedtijd, zonder dat je ze hoeft aan te raken? Dankzij de PowerView® planningsfunctie wordt je raambekleding in de loop van de dag in de door jou gewenste stand gezet, zelfs wanneer je niet thuis bent. Ook handig om inbrekers te misleiden wanneer je op vakantie bent. Wel thuis en heb je een spraakassistent? Een simpel “Goeiemorgen” en je ochtend wordt automatisch geboost met de nodige portie daglicht!

Creëer jouw smart home

Of je nu een kenner bent van slim wonen of net begint met het verkennen ervan, PowerView® Automation is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Ga nog een stap verder en creëer een gepersonaliseerde totaalervaring voor heel je woning door PowerView® Automation te integreren met compatibele smarthomesystemen. Zo kan je je slimme raamdecoratie verbinden met andere slimme apparaten, zoals een thermostaat voor optimale temperatuurregeling of verlichting om je dagelijks ritme te laten meevolgen.

Nieuwsgierig om dit alles in de praktijk te zien? Krijg een gratis demo en meer informatie bij je plaatselijke Luxaflex® Gallery Dealer.