Op maat gemaakt

Welk product van Luxaflex® u ook kiest, het is het resultaat van ruim zestig jaar geïnspireerd ontwerp en biedt innovatieve bedieningsmethoden en pure kwaliteit. Wij staan erop om elk product afzonderlijk met de hand te maken.

Dat onderscheidt ons van de anderen: ons precieze oog voor detail voor elk op maat gemaakt product. Wij zetten ons ervoor in dat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop, in de wetenschap dat u de juiste keuze voor uw huis heeft gemaakt.

Het ontwerp maakt het verschil

Wij vinden uiteraard dat een goed ontwerp ook mooi moet zijn…
Onze op maat gemaakte producten gaan echter veel verder dan dat. Ze bieden uitstekende en variabele lichtregulering, ze isoleren kamers tegen hitte en kou en besparen energie, ze beschermen uw meubels tegen schadelijke uv-stralen, en absorberen zelfs geluid. Ze verbeteren de akoestiek van een kamer en onze geavanceerde bedieningssystemen maken zelfs van het openen en sluiten, het omhoog brengen en het omlaag brengen, een dagelijks feestje.

Exclusieve collecties en geïnspireerde innovaties

Sinds wij de horizontale jaloezie uitvonden staat onze naam gelijk aan nieuwe, innovatieve producten.

Sindsdien hebben wij unieke producten geïntroduceerd, zoals Duette® Shades en Silhouette® Shades, met exclusieve ontwerpen en spannende stoffen die de kijk op raambekleding hebben veranderd.

Wij hebben een nieuwe wereld geïntroduceerd die u keuzevrijheid biedt bij de inrichting van uw woning. Elk van onze prachtige producten wordt op maat gemaakt en sluit zodoende perfect aan op uw huis en stijl.

Onze mensen zijn net zo speciaal als onze producten

Wij zijn trots op de uitstekende dienstverlening die wij iedere klant bieden en het is voor ons een erezaak om uw product precies te laten voldoen aan uw wensen.

Bij uw plaatselijke Luxaflex® showroom krijgt u deskundig advies van uitstekend opgeleide medewerkers die over veel kennis en een jarenlange ervaring beschikken. Zij nemen graag de tijd om u het volledige productenaanbod en de beschikbare stoffen te laten zien, aanraken en voelen. En u kunt er onze unieke bedieningsmethoden zelf uitproberen. Geen vraag is te futiel. Geen verzoek is te klein. Zij bieden u dienstverlening op maat vanaf het begin tot aan de afwerking en zorgen er zo voor dat u volkomen tevreden bent met uw aankoop.

Vind hier de dichtstbijzijnde Luxaflex® showroom