PowerView® Compatibiliteit

Huisautomatisering

Of je nu fan van huisautomatisering bent of nog maar net met aangesloten apparaten aan de slag gaat, je kunt een persoonlijke, aangesloten ervaring voor je hele woning creëren door PowerView® Motorisation te integreren met compatibele systemen voor een slim huis.

Met de PowerView® Hub kun je de PowerView®-functies integreren met een paar van de populairste systemen op de markt. Bij elk huisautomatiseringsregelsysteem verloopt de integratie anders. Raadpleeg de specifieke gebruiksrichtlijnen en -voorschriften om PowerView® te integreren met compatibele huisautomatiseringssystemen.

De volgende systemen worden ondersteund:

Amazon Alexa

Amazon Alexa is in de cloud gebouwd, dus dit systeem wordt steeds slimmer. Vraag aan Alexa om muziek af te spelen, het nieuws te laten horen, welk weer het is en nu om je Luxaflex®-raamdecoratie te bedienen. Dankzij PowerView® Motorisation en Amazon Alexa kun je jouw PowerView®-scenes activeren.

Zeg gewoon tegen Alexa ‘Turn on good morning’ of ‘Turn on dinner party’ en activeer jouw scenes zonder zelf iets te hoeven doen.

Download de snelstarthandleiding

Let op! Voor het gebruik van PowerView® Skill in de Amazon Alexa App is de PowerView® Hub Gen 2 nodig. Je kunt PowerView® nog steeds met Amazon Alexa koppelen via IFTTT.

zie hieronderApple Homekit

Apple HomeKit-technologie biedt een eenvoudige en veilige manier om HomeKit-compatibele accessoires te bedienen, waaronder uw Luxaflex® raamdecoratie, met behulp van de Apple Home-app en Siri op uw iPhone, iPad, Apple Watch, Mac en HomePod. Nadat je het PowerView®-systeem hebt geïnstalleerd, schakel je HomeKit in met een paar eenvoudige stappen rechtstreeks vanuit de PowerView®-app. Eenmaal ingeschakeld, kan de raamdecoratie worden bediend met de Apple Home-app en Siri met uw andere HomeKit-compatibele accessoires.

Download de snelstarthandleiding

Let op: een PowerView® Hub (Gen 2), bijgewerkt naar de nieuwste firmware, is vereist om HomeKit in te schakelen. App versie 2.4 en iOS 10.0 of hoger is vereist.

Google Assistant

De Google Assistant is onderdeel van Google Home. Met de Google Assistant kun je eenvoudig jouw PowerView®-scenes activeren en jouw raambekleding bedienen met je stem.

Google Home kan jouw stem onderscheiden van die van anderen in jouw woning voor een meer persoonlijke ervaring, en begrijpt jouw gesproken opdrachten. Zeg gewoon ‘Ok Google, turn on good night shades’ of ‘Ok Google, activate I’m home’ om handsfree alle PowerView-raambekleding in jouw huis te bedienen.

Download de snelstarthandleiding

Nest®

PowerView® werkt met Nest® voor een nog comfortabeler dagelijks leven en betere connectiviteit in jouw slimme huis. Jouw gemotoriseerde raamdecoraties worden automatisch afgesteld zodra jouw Nest Learning Thermostat merkt dat je weg bent en als de maximale belasting van jouw lokale elektriciteitsnet bijna is bereikt.

Hoe het werkt

PowerView®-raamdecoratie van Luxaflex® werkt met Nest, zodat de temperatuur in jouw huis het hele jaar door aangenaam blijft en je tegelijkertijd privacy hebt en energie bespaart. PowerView®-raamdecoraties worden automatisch afgesteld als de Nest Learning Thermostat merkt dat je weg bent, en tijdens Rush Hour Events.

IFTTT

IFTTT is een dienst waarmee je krachtige koppelingen, ook wel Applets genoemd, kunt maken op basis van één eenvoudig principe: If This Then That (als dit, dan dat).

Je kan Applets aanmaken tussen veel verschillende toepassingen, de zogenaamde kanalen, waaronder Amazon-apparaten en Google Home. IFTTT werkt met PowerView® Motorisation, dus je kunt met slechts een paar keer swipen en klikken een slim huis creëren.

Bezoek het IFTTT-kanaal voor voorbeelden van PowerView®-Applets en begin met het aanmaken van je eigen Applets.

FIBARO®

FIBARO® is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren past u uw woning of kantoor gemakkelijk aan en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.

Je vindt de plugin door in te loggen op je FIBARO® home center en bij Plugins te zoeken op “PowerView Scenes”.

Logitech®

Logitech® Harmony Home is een toonaangevend populair bedieningsplatform voor je hele woning. Via de universele Harmony Home-afstandsbediening of de Harmony App kunnen gebruikers hun PowerView Motorisation-raamdecoraties bedienen met specifieke huisautomatiseringsknoppen.

Meer informatie over PowerView Motorisation + Logitech Harmony Home

Control4®

Control4® is een toonaangevende leverancier van professioneel geïnstalleerde automatiseringsoplossingen en stelt je in staat om vrijwel elk apparaat in een woning of een bedrijf automatisch te bedienen.

Control4-integratoren kunnen via de link de PowerView®-driver voor de zelfontwikkelde Composer-software downloaden.

Universal Remote Control®

Universal Remote Control (URC®) is een pionier op het gebied van regeltechniek en biedt professioneel geïnstalleerde geavanceerde afstandsbedieningen en complete regel- en automatiseringssystemen aan particuliere en zakelijke klanten.

PowerView® is compatibel met het Total Control System van URC. Professionele integratoren kunnen via deze link de PowerView®-activeringsdriver voor de URC Accelerator-software downloaden.

ELAN® Home Systems

ELAN® Home Systems is een van de grootste bedrijven op het gebied van thuis- en commerciële systemen op maat. Huiseigenaren kunnen PowerView Motorisation met behulp van een eenvoudige, intuïtieve interface vanaf elk toestel bedienen: afstandsbediening, touchpad, touchscreen, iPhone, iPad of pc. Overal vandaan in huis of waar ook ter wereld.

ELAN-integratoren kunnen via de link de PowerView®-driver voor de zelfontwikkelde g! Configuration-software downloaden.

Savant® Systems

Savant® Systems vervaardigt een compleet pakket van professioneel geïnstalleerde geïntegreerde oplossingen. Het op Apple® gebaseerde platform van Savant kan probleemloos worden geïntegreerd met PowerView® Motorisation.

Savant-integratoren kunnen de PowerView®-driver voor de Savant-ervaring vinden in de Blueprint-softwaredatabase.

Remote Technologies Incorporated

Remote Technologies Incorporated (RTI) is een toonaangevende producent van regelsystemen die innovatieve, gebruiksvriendelijke apparaten voor professioneel geïnstalleerde systemen aanbiedt. RTI is compatibel met PowerView® Motorisation.

RTI-integratoren kunnen via de link tde PowerView®-driver voor de Integration Designer-software downloaden.

Crestron®

Crestron® ontwikkelt, vervaardigt en levert geavanceerde regel- en automatiseringstechnologie. De oplossingen van Crestron zijn volledig geïntegreerd met het PowerView® Motorisation-systeem.

Crestron-integratoren kunnen via de link de PowerView®-driver voor de zelfontwikkelde SIMPL-software downloaden.