Bedieningen

Elektrische of handmatige bediening?

Er zijn talrijke manieren waarop u uw shades eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen – er zit zeker een perfecte optie bij voor uw huis.

Bij Luxaflex® beschouwen we de kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten voor huizen met kleuters en jonge kinderen vormt daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie. Download onze gratis kindveiligheid brochure. Uw plaatselijke Luxaflex® dealer begeleidt u naar de juiste optie voor uw raam en huis.

PowerView™ Motorisation

Welkom bij PowerView™ Motorisation van Luxaflex®.

Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient op elk gewenst moment van je dag.

Wat als je raamdecoratie je gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van je dag. Bepaal je eigen instellingen en PowerView™ doet de rest, automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen je dagelijks ritme.

Bekijk PowerView™ Motorisation in actie

SmartCord®

Ons unieke ontwerp is uitgerust met een oprolbaar koord waarmee u de shade omhoog en omlaag brengt – zonder rommelig, lelijk bungelend koord.

Verkrijgbaar met

LiteRise®

Ons koordloze LiteRise® systeem werkt heel eenvoudig: trek de jaloezie met uw hand omhoog of omlaag om de positie te veranderen. Uw jaloezieën blijven in de positie waar u ze loslaat.

Verkrijgbaar met

Top-Down/Bottom-Up

Open ze vanaf de bovenkant, de onderkant, of zet ze ergens daartussen vast. Creëer de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht.

Verkrijgbaar met

*De toepassing met Top-Down / Bottom-Up in combinatie met een PowerRise® afstandsbediening is alleen mogelijk bij Plissé en Duette® Shades.

Dakramen

Reguleer het licht en de warmte van de bovenkant met een simpele bediening die speciaal is ontworpen voor dakramen. Geniet van natuurlijk licht met extra lichtregulering voor dakraamopeningen, zodat u minder last heeft van weerspiegeling op televisie- en computerschermen.

Verkrijgbaar met

Bediening met slingerstang of schuifstok

Met de slingerstang of schuifstok kunt u moeiteloos verticale jaloezieën en andere Luxaflex® producten bedienen. Met één handeling kunt u uw zonwering omhoog of omlaag brengen en kantelen.

Verkrijgbaar met

Veiligheids-koordverbinders

De koordverbinders, die standaard zijn aangebracht op veel Luxaflex® blinds, breken en ontkoppelen het koord als er druk op wordt uitgeoefend.

Koord- en kettingbediening

Geeft u de voorkeur aan een koord- of kettingbediening, dan zijn er extra veiligheidsvoorzieningen voor kinderen. Alle Luxaflex® producten worden geleverd met een koord- of kettingbeveiliging.