Serre producten

Hiermee geniet u het hele jaar door van uw extra leefruimte

In sommige serres kan het in de zomer snikheet en in de winter ijskoud zijn. Met de juiste jaloezieën kunt u deze extreme temperaturen beheersen en van de serre genieten wanneer u wilt.

Leer meer over hoe Luxaflex® Duette® Shades en Plissé Shades uw serre het hele jaar door comfortabel houden.

Duette® Shades in de serre
Duette® Shades in de serre

Energiebesparende serre raamdecoratie

Duette® Shades zijn uitgevonden door Hunter Douglas en bieden u het beste van twee werelden: ze houden de hitte in de zomer buiten en houden die vast tijdens de koude wintermaanden. Ze houden de warmte zo doeltreffend vast dat u de verwarming minder vaak hoeft in te schakelen. Daardoor kunt u besparen op uw energierekening.

Hoe werken de Duette® Shades in de serre?

Alle Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur die speciaal is ontworpen om lucht binnen te houden en uitstekende isolatie te bieden wanneer u daar de meeste behoefte aan heeft. De Duette® stoffen kunnen ook worden behandeld met een exclusieve coating die tot wel 78% van de warmte reflecteert, zodat uw huis in de zomer koeler blijft.

64 mm Duette® Architella® Shades
64 mm Duette® Architella® Shades
64 mm Duette® Architella® Shades
64 mm Duette® Architella® Shades

Plissé Shades serre producten

Geniet van directe controle van licht, schaduw, temperatuur en privacy met een slim, op maat gemaakt geplooid ontwerp, dat u snel en eenvoudig kunt openen en sluiten. De geplooide serre producten hebben een compact lijnontwerp dat uw uitzicht niet belemmert: u kunt genieten van een weids panorama.

Plissé Shades PLUS dat beetje extra

Topar® Plus is een speciale stofcoating die warmte en zonlicht doeltreffend reflecteert, maar geen effect heeft op de rijke, diepe kleur van de Plissé Shades. Dit maakt de stof uitermate geschikt voor prodcuten die in serres of andere ruimten met grote glaspartijen worden aangebracht.

Plissé Shades
Plissé Shades
speciale stoffen coating
speciale stoffen coating

Speciale afwerkingen

Stoffen die met de speciale Luxaflex® Dustblock® coating zijn behandeld, zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Hierdoor kunt u ze zeer eenvoudig reinigen en in optimale conditie houden – en zien ze er jarenlang stijlvol en levendig uit.

Stijlvolle texturen en een prachtig kleurenpalet

Serrejaloezieën hoeven qua stijl niet discreet te zijn. Onze Duette® en Plissé Shades zijn verkrijgbaar in een breed palet aan elegante patronen, rijke en tactiele weefstructuren en in alle mogelijke transparanties. Zo kunt u een perfect evenwicht creëren tussen licht, privacy en een oogstrelend ontwerp.

Speciale vormen en ramen in hoge daken

Elke serre en elk raam wordt professioneel opgemeten en deskundig op maat gemaakt, zodat zelfs voor de meest ongebruikelijke vormen, hellingen en maten een oplossing wordt gevonden. Uw plaatselijke Luxaflex® showroom geeft u alle hulp die u nodig heeft.

Eenvoudig te bedienen – ongeacht de afmetingen

U kunt uw Duette® of Plissé Shades met een simpele afstandsbediening of wandschakelaar bedienen, hoe groot uw serre ook is. Of u kunt kiezen voor een kindveilig handmatig systeem… wat u maar wilt. Hoe dan ook, u zult op een eenvoudige manier de lichtinval en de privacy kunnen aanpassen. Uw plaatselijke Luxaflex® showroom helpt u graag bij het vinden van de optie die het best bij u past.

Bezoek uw plaatselijke Luxaflex® showroom voor meer informatie en deskundig advies.