Draai- en kiepramen

Steeds meer huiseigenaren kiezen voor draai- en kiepramen. Deze zijn eenvoudig te openen aan de bovenkant om een constante stroom frisse lucht binnen te laten. Daarbij zijn ze ook zeer praktisch. Ze gaan volledig open naar de binnenkant, zodat het eenvoudiger wordt om de ramen te reinigen.

Perfect passend

Traditionele raambekleding kan in de weg zitten bij het openen van draai- en kiepramen en dat levert frustratie op. Binnenzonwering is echter een uitstekende oplossing voor dit raamtype.

Luxaflex® heeft een compleet aanbod ontwikkeld speciaal voor draai- en kiepramen (en -deuren), dat rolgordijnen, horizontale jaloezieën, Plissé Shades en Duette® Shades omvat. Voor elk van deze producten geldt het volgende:

  • Je kunt het systeem zonder boren eenvoudig monteren en installeren op het glas of op het raamkozijn
  • Comfortabele en flexibele Top-Down/Bottom-Up uitvoering behoort tot de mogelijkheden
  • Er is een enorm aanbod aan luxe stoffen, materialen en ontwerpen, voor ieder interieur.
Plissé Shades
Plissé Shades

Plissé Shades

De slim vormgegeven looks van onze Plissé Shades zijn ontworpen om perfect te passen in het kozijn van draai- en kiepramen en glazen deuren.

Elke Plissé Shade filtert het daglicht prachtig en biedt privacy wanneer u daar het meest behoefte aan heeft dankzij de ingebouwde “Top-Down/Bottom-Up”-functie.

Met TruFit™ profielen kunnen Plissé Shades zonder te boren of schroeven geplaatst worden.

Ontdek Plissé Shades hier

Duette® Shades
Duette® Shades

Duette® Shades

De Luxaflex® Duette® Shades zijn een perfecte keuze voor grote en kleine ramen en kunnen aan de meeste raamkozijnen worden vastgemaakt, waaronder ramen van vinyl, glazen stangen en wanden of plafonds. U hoeft geen gaten te boren of schroeven te gebruiken in het glas of kozijn van uw draai- en kiepraam.

En als extra bonus houden de unieke energiebesparende kwaliteiten van de Duette® Shades u warm in de winter en koel in de zomer. Onze speciale stoffen vormen een ideale oplossing voor vochtige ruimten zoals keukens en badkamers.

Met TruFit™ profielen kunnen Duette® Shades zonder te boren of schroeven geplaatst worden.

Kom hier meer te weten over Duette® Shades

Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Klassieke horizontale jaloezieën staan prachtig bij draai-kiepramen.

Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in het raamkozijn met zijgeleiders, die de jaloezie nauwkeurig in positie houden wanneer het raam schuin is geopend.

Bovendien omvat onze collectie schitterende kleuren, metallic en houtlooks en exclusieve texturen.

Neem hier een kijkje bij ons assortiment van Horizontale Jaloezieën

De juiste jaloezie kiezen voor uw draai- en kiepraam

Ontspan… uw plaatselijke Luxaflex® showroom geeft u alle hulp die u nodig heeft.

Onze deskundigen leiden u door het hele proces, en laten zich door uw inspiratie leiden naar de kleuren, texturen en materialen van uw voorkeur.

Vervolgens meten zij de maten nauwkeurig op en beoordelen zij uw kamer en raam om ervoor te zorgen dat de draai- en kiepjaloezie perfect is toegesneden op uw huis.

Tot slot zorgen wij voor een perfecte, professionele installatie van uw op maat gemaakte Luxaflex® jaloezie… u kunt achteroverleunen en van het uitzicht genieten.

Vind hier uw plaatselijke Luxaflex® showroom