Raamdecoratie badkamer

Gemakkelijk te reinigen en waterbestendige opties

Ons assortiment badkamer raamdecoratie en -shutters is gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen factoren zoals condensatie en vochtigheid die in elke badkamer voorkomen, hoe goed geventileerd ook. En met de allernieuwste looks en kleurkeuzes hoef je alvast geen toegevingen te doen wanneer je jouw badkamer een echte designerstijl wilt geven. De badkamer raamdecoratie en -shutters van Luxaflex® worden namelijk op maat van jouw huis gemaakt.

Je plaatselijke Luxaflex®-dealer kan je alle opties laten zien, maar we geven je hier ter inspiratie alvast enkele ideeën voor je badkamer.

Raamdecoratie badkamer

Raamdecoratie badkamer

Laat je inspireren!

Luxaflex® badkamer shutters Luxaflex® badkamer shutters

Waterbestendige badkamershutters

De Luxaflex® badkamer shutters zijn stijlvol en waterbestendig, en zouden dan ook je eerste keuze moeten zijn voor de badkamer. Gemakkelijk schoon te maken, kindveilig en vooral bestand tegen vocht, zodat ze niet verkleuren, barsten of schilferen. Kies de luiken die een antwoord bieden op jouw badkamerbehoeften, zoals de vorm van jouw badkamerraam, het beschermen van je privacy of een perfecte lichtregeling. Voor je gemoedsrust hebben de waterbestendige badkamershutters van Luxaflex® bovendien een garantie van 25 jaar.

Inspiratiegalerij

Luxaflex® badkamerjaloezieën van imitatiehout Luxaflex® badkamerjaloezieën van imitatiehout

Op de natuur geïnspireerde jaloezieën van imitatiehout

De Luxaflex®-jaloezieën van imitatiehout combineren de natuurlijke warmte van een echte houten jaloezie met de praktische functionaliteit van kunststof, bestand tegen de dagelijkse hoge eisen op het vlak van luchtvochtigheid in de badkamer. De imitatiehouten jaloezieën op maat zijn makkelijk schoon te maken, waterbestendig en zeer slijtvast. Hun inspirerende looks en designopties passen prachtig bij jouw badkamerinrichting. Verkrijgbaar met handmatige of smart home-bediening.

Luxaflex® designer rolgordijnen - Raamdecoratie badkamer

Energiebesparing in de badkamer

Net zoals bij andere ramen in huis, kan je bij badkamerramen tot 50% van de warmte van je huis verliezen. Als energie-efficiëntie een belangrijk element voor je is, overweeg dan zeker onze Duette® Shades om warmteverlies in de badkamer te verminderen. Het unieke honingraatontwerp is uitgevonden door Luxaflex® om je huis koel te houden in de zomer, warm in de winter en goed geïsoleerd het hele jaar door. Bovendien zijn onze speciale stoffen ook bestand tegen vochtige lucht. Vraag jouw plaatselijke Luxaflex®-dealer om je alle unieke eigenschappen van Duette® Shades te laten zien

Raamdecoratie badkamer & -shutters - Waterbestendig

FAQ - badkamer