Keuken toepassing

Uw keuken is het centrale punt in uw huis – het is niet alleen een functionele ruimte waar u kookt en wast, maar ook een ruimte waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en waar u graag bent.

Natuurlijk zijn er ook enkele praktische problemen waar u rekening mee moet houden: fornuizen, vaatwassers (en wellicht zelfs wasdrogers) creëren een warm, vochtig klimaat dat schadelijk kan zijn voor traditionele raambekledingen.

Maakt u zich geen zorgen: een stijlvolle shade of een elegante jaloezie kan de perfecte oplossing zijn. Uw plaatselijke Luxaflex® showroom kan u de verschillende opties laten zien.

Raamdecoratie versus gordijnen

Raamdecoratie is een veel stijlvollere en praktischere oplossing voor keukens dan traditionele gordijnen. Ze bieden u de lichtregulering en de privacy die u wenst en zorgen voor een goede isolatie van uw keuken. En wanneer u kiest voor een stof die speciaal behandeld is met DustBlock® heeft u ook nog eens een antistatische jaloezie die vocht en vuil afstoot, eenvoudiger te reinigen is en langer mooi blijft.

DustBlock® is verkrijgbaar met

De rolgordijnen passen op keukenramen van elke afmeting

De sierlijk slanke, uiterst stijlvolle Luxaflex® Rolgordijnen passen op keukenramen van bijna alle afmetingen en zijn verkrijgbaar in het ontwerp en het kleurenschema van uw voorkeur, voor verschillende plekken, raamvormen of zelfs hele kamers. En met keus uit letterlijk honderden kleuren en ontwerpen vindt u zeker iets wat op uw persoonlijke stijl aansluit.

U kunt de volledige collectie bekijken in uw plaatselijke Luxaflex® showroom.

Energiebesparende jaloezieën maken van uw keuken een comfortabelere plek

Wist u dat tot 50% van de warmte in uw huis kan ontsnappen via de ramen? Zelfs wanneer u dubbel glas heeft? Overweeg daarom de originele energiebesparende Duette® Shade, die uw keuken perfect isoleert. Zo is de keuken koel in de zomer, warm in de winter en het hele jaar door stijlvol. U kunt zelfs kiezen voor een speciaal ontwikkelde stof die bestand is tegen de condens en de vochtigheid die in elke keuken voorkomen.

Vraag uw plaatselijke Luxaflex® showroom om een demonstratie van alle unieke eigenschappen

Jaloezieën voor draai- en kiepramen

Is uw keuken uitgerust met draai- of kiepramen? Geen probleem – u kunt nog steeds profiteren van de grote voordelen van jaloezieën of soft shades. Wij weten hoe moeilijk het is om gewone jaloezieën op deze ramen aan te brengen. Daarom hebben wij een unieke oplossing ontwikkeld die een draai- en kiep-shade of jaloezie aan het deur of raamkozijn vastmaakt zonder schroeven en boren. Zo kunt u nog steeds daglicht binnenlaten, genieten van het uitzicht of kiezen voor privacy wanneer u daar behoefte aan heeft.

Verkrijgbaar met

Vraag uw plaatselijke Luxaflex® showroom naar alle opties voor uw keuken

Bedien uw jaloezieën met een druk op de knop

Heeft uw keuken veel ramen? Of zeer grote ramen? Of ramen die moeilijk te bereiken zijn? Wanneer het antwoord ‘ja’ luidt, zou u onze bekroonde elektrisch bediende shades en jaloezieën eens moeten overwegen. U bedient deze shades en jaloezieën met een eenvoudige, gebruiksvriendelijke afstandsbediening of wandschakelaar.

Dit is de eenvoudige, veilige en comfortabele manier om de lichtinval aan te passen, de warmte te reguleren en privacy te creëren. Leer hier meer over elektrisch bediende jaloezieën.

Ontworpen met oog voor veiligheid

De keuken is het hart van het huis, dus is het een natuurlijk gegeven dat de keuken vol leven, geluid en kinderen is. Daarom is kindveiligheid een topprioriteit voor ons. Lees hier onze kindveiligheidsbrochure. Kies voor een koordloos of elektrisch bedieningssysteem met het oog op de veiligheid en het gemak.

Uw plaatselijke Luxaflex® showroom zal u helpen het juiste product voor uw keuken te kiezen