Kamerverduisterend

Normale of totale kamerverduistering?

Er zijn allerlei redenen waarom u verduisterende jaloezieën kunt overwegen. Mogelijk slaapt u beter als het goed donker is (vooral tijdens de zomermaanden). Of misschien schijnt de zon door uw raam, waardoor u een weerspiegeling ziet op uw tv-scherm. Om u hierbij te helpen heeft Luxaflex® een prachtig assortiment van kamerverduisterende stoffen voor uw huis ontwikkeld.

Verkrijgbaar met

Wij helpen u de kamer van uw wensen te creëren

Al onze producten bieden een geweldige lichtregulering. Maar terwijl sommige stoffen het zonlicht zachtjes filteren, blokkeren onze semi-transparante en ondoorschijnende stoffen het zonlicht effectief… U kunt precies bepalen hoe veel of hoe weinig licht u binnenlaat om te zorgen voor de gewenste sfeer.

Meer mogelijkheden voor lichtregulering

De Luxaflex® producten kunnen de lichtinval prachtig reguleren en met het slimme bedieningssysteem kunt u het licht direct aanpassen. Onze innovatieve koordloze en elektrische tilsystemen zijn veiliger en bieden een hoger gebruiksgemak. Kijk hoe onze innovatieve bedieningssystemen in de praktijk werken.

Speciaal voor u op maat gemaakt

Er zijn tal van stijlvolle manieren om uw kamer te verduisteren, van stoffen tot aan zwaardere bekledingen. Bekijk de opties bij uw plaatselijke Luxaflex® showroom, waar onze deskundigen u laten zien welke producten het best bij uw raam en uw huis passen.