Spelen met licht en kleur: Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

Privacy met een zacht diffuus licht − Onze nieuwe Luxaflex LightLine® Rolgordijnen zijn dankzij hun strakke en moderne ontwerp in combinatie met praktische privacy- en lichtregeling een innovatie op het gebied van raamdecoratie. Lees in deze blog hoe je met dit nieuwe product − als inspirerend alternatief voor traditionele rolgordijnen – de WOW-factor in huis haalt!

Spelen met licht en kleur: Luxaflex LightLine® Rolgordijnen
blauwe Luxaflex LightLine® Rolgordijnen blauwe Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

Aantrekkelijke lichteffecten

Eén van de unieke eigenschappen van dit nieuwe product zijn de aantrekkelijke lichteffecten die het creëert, verschillend afhankelijk van het tijdstip van de dag. LightLine® Rolgordijnen creëren namelijk prachtig diffuus licht dat overdag en ’s nachts varieert. Naargelang het dessin van het rolgordijn kan het licht subtiel of speels zijn, maar het is altijd zacht gefilterd.

Een andere unieke eigenschap van Luxaflex LightLine® Rolgordijnen is dat je verschillende kleuren kan mixen en matchen in één product, waardoor het naar eigen smaak kan worden samengesteld, aansluitend bij jouw woonstijl. Voor elke keuze wordt de ideale uitsnede van het patroon gemaakt.

Dessins en kleuren: drie thema’s

Luxaflex LightLine® Rolgordijnen zijn altijd sierlijk, sereen en op maat gemaakt. En er is voor elk wat wils, want ze zijn beschikbaar in een unieke reeks dessins en kleuren, geïnspireerd op drie thema’s. Zo is er zeker een design dat bij jouw interieurstijl past!

  • Global Living: Creëer een industriële look met monochrome dessindetails en schitterende kleurkeuzes.
  • Nordic Living: Ideaal voor een meer ingetogen interieur, met zachte, op de natuur geïnspireerde kleuren en subtiele kleurovergangen.
  • Luxury Living: Maak een echt designstatement en geef je huis een vleugje luxe met rijke kleuren, op marmer geïnspireerde patronen en schitterende designdetails.
grijze Luxaflex LightLine® Rolgordijnen in de badkamer - vochtbestendige rolgordijnen

Duurzaam designstatement

Luxaflex LightLine® Rolgordijnen zijn niet alleen een designstatement, maar ook een duurzame keuze. De rolgordijnen zijn namelijk gemaakt van een nieuw, duurzaam geproduceerd materiaal van 35% polyester en 65% polypropyleen. Het materiaal is daarnaast bestand tegen warmte, zonlicht en zelfs vocht, wat LightLine® Rolgordijnen ideaal maakt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Ook in niet-vochtige ruimtes zijn ze heel praktisch, aangezien je de rolgordijnen gemakkelijk kan schoonmaken met een vochtige spons. Handig!

bruine Luxaflex LightLine® Rolgordijnen met marmerdessin in de keuken - vochtbestendige rolgordijnen

Smart home living

Fan van de nieuwste technologische snufjes? Ook dan stellen Luxaflex LightLine® Rolgordijnen je niet teleur! Je kan ze namelijk heel makkelijk bedienen met PowerView® Automation. Via de app of Pebble® Remote worden de rolgordijnen op ieder gewenst moment gemotoriseerd en zelfs automatisch gesloten of geopend. Ook wanneer je niet thuis bent, kan je met de app je raambekleding bedienen. Zo creëer je de illusie dat je toch thuis bent en worden je vakanties in de toekomst nóg zorgelozer!

Overtuigd of overtuigd? 😉