Koude buiten, sfeer binnen! Luxaflex® Duette® Shades

Luxaflex® inspireert je met isolerende raamdecoratie − Kortere dagen, koudere nachten, fors stijgende energieprijzen… je zou voor minder een winterdip krijgen. Met Duette® Shades reikt Luxaflex® alvast een dubbele oplossing aan: een perfecte regeling van licht én warmte in huis. Zo houd je de energiefactuur laag, maar de sfeer hoog.

Koude buiten, sfeer binnen! Luxaflex® Duette® Shades

Het geheim? Luchtkussens!

Het succes van Duette® Shades schuilt in de dubbele laag stof met honingraatstructuur. Die houdt de lucht vast en creëert zo een isolerende buffer. Ideaal om de warmte binnen te houden in de winter en te weren in de zomer. Zo druk je meteen ook een klassiek energieverlies in huis: de warmte die ontsnapt aan de ramen, zelfs bij dubbele beglazing. Als energie-efficiënte raambekleding (A++) kan deze slimme zonwering dat verlies met bijna de helft verminderen.

Rijkelijke keuze aan stoffen

Energiebesparing oogde trouwens nog nooit zo elegant, zeker als je kijkt naar de rijke keuze aan stoffen van Duette® Shades: van subtiele grijstinten tot intense kleuren, van exclusieve dessins tot luxueuze texturen. Niemand die nog om ideeën verlegen zit voor extra sfeer in huis. Bovendien helpt Luxaflex® je de lichtinval optimaal te regelen, met transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

"Ga voor een mooie lichtinval en creëer een gevoel van puur comfort in huis."

Vroeg slapen? Laat op? Bepaal zelf je privacy en lichtinval.

Combineer een transparante en een verduisterende stof voor Day & Night Duette® Shades. Zo kan je heel flexibel privacy combineren met daglicht. Ook de optie ‘Top-Down/Bottom-Up’ haalt het beste uit de dag: open je raambekleding vanaf de bovenkant, de onderkant of ergens ertussenin, en vind het perfecte evenwicht tussen licht en uitzicht!

Blikvanger: Elan Topar

Luxaflex® gaf deze nieuwe Duette® Shades-stof − aan twee zijden gekleurd − een lichte glinstering mee. Overdag reflecteert de coating zonlicht voor een nog betere warmteregulering en ‘s avonds brengt deze een subtiel glanseffect tot leven wanneer de verlichting aan is.

Op je wenken bediend

Het gemak van een comfortabele bediening is niet te onderschatten. Met de PowerView® Automation kan je je Duette®-jaloezieën automatisch openen en sluiten met je smartphone, een afstandsbediening of het geluid van je stem. Persoonlijke scènes instellen? In een handomdraai, makkelijk, energiezuinig én veilig.