Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

  • Trends

Luxaflex® verrast je met 4 moodboards op basis van Levis Kleur van het Jaar – Zin om 2022 sfeervol in te zetten met een nieuwe look voor je interieur? Luxaflex® en Levis helpen je graag op weg. Op basis van de kleur van het jaar Bright Skies™ heeft een team designexperten inspirerende moodboards samengesteld die je heel eenvoudig in huis kan verwerken – van wandkleuren tot meubels, accessoires en raambekleding. Ontdek de vier paletten op maat van onze nieuwe manier van wonen en werken.

De luchtige, lichtblauwe tint Bright Skies™ straalt op zich al een nieuw begin uit. Deze revitaliserende kleur weerspiegelt de lucht om ons heen en brengt leven in elke woonruimte. Ideaal om een vleugje natuur in huis te halen en makkelijk te combineren met andere kleuren − zachte neutrale tinten of zelfs vrolijke en felle nuances.

Geïnspireerd door het kleuronderzoek van Levis creëerde Luxaflex® vier settings. De kleurenpaletten vertegenwoordigen respectievelijk de veranderende rol van ons huis, de natuur als bron van alles, het comfort en de inspiratie die we vinden in kunst en tenslotte de empathie en openheid die we nodig hebben. Ontdek jouw favoriet:

Comfortabel & rustig: het Studio-palet

We hebben allemaal een plek nodig waar we kunnen ontspannen, even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen, om vervolgens weer helemaal opgeladen te zijn. Met zacht roze, luchtig oranje of blozend rood op de muren, creëer je een rustgevende achtergrond in elke kamer. Deze tinten brengen comfort en warmte samen, in alle zachtheid én met een vleugje glamour. Daarbij laat de duurzame raamdecoratie van Luxaflex® het natuurlijke daglicht helemaal tot zijn recht komen. Wat dacht je van lichtblauwe Duette® Shades in een semi-transparante stof om het invallende licht mooi te verspreiden?

Studio-palet: Duette® Shades in de woonkamer - Houten Jaloezieën in de badkamer

Vrolijk & helder: het Workshop-palet

Meer dan ooit zijn de ruimtes in huis multifunctioneel geworden: ze doen dienst als kantoor, als schoollokaal, als mediaruimte en/of als plek om te ontspannen. Luxaflex® heeft die trend vertaald naar het Workshop-palet met vrolijke, heldere tinten die uitstekend werken in een multifunctionele ruimte. Met een muur in Bright Skies™ laat je de kamer ook ruimer lijken. Combineer slim met onze warme Houten Jaloezieën in okergeel en laat dezelfde tint terugkomen in kussens, accessoires, tafellinnen of bedlinnen. Zo creëer je een frisse, samenhangende look in lichte, opgewekte kleuren.

Workshop-palet: Houten Jaloezieën

Fris & natuurlijk: het Greenhouse-palet

Je verbonden voelen met de natuur doet iedereen goed. Of je nu op het platteland woont of in de stad, combineer groen en daglicht om de frisheid van de natuur in huis te halen. Met de trendy groen- en blauwtinten uit het Greenhouse-palet laat je binnen en buiten mooi in elkaar overvloeien. Daarbij zorgen de lichtere tinten voor een vrolijke noot. Probeer ook natuurlijke materialen te gebruiken voor een echt zengevoel in je thuiskantoor. De zachte en levendige stoffen van de Duette® en Plissé Shades van Luxaflex® tekenen voor een warme en zachte look waarin je je meteen thuis voelt.

Greenhouse-palet: Verticale Jaloezieën in de woonkamer - Plissé Shades in de badkamer

Zacht & opvallend: het Salon-palet

Tijd voor nieuwe verhalen, tijd voor empathie en openheid! Met zijn wittinten en lichte kleuren is het Salon-palet de ideale basis om je woon- of slaapkamer een frisse start te geven. Deze kleurenwaaier zorgt voor een neutrale en open achtergrond waarin meubels goed tot hun recht komen. Combineer met de Silhouette® Shades van Luxaflex® in een transparante, zachte stof, om te genieten van zacht diffuus daglicht. Neutraal maar nooit saai: het Salon-palet creëert een uitgebalanceerde, subtiele woon- en werkomgeving met een positief en toekomstgericht gevoel. Perfect voor een nieuwe start!

Salon-palet: Vouwgordijnen in de badkamer - Rolgordijnen in de eetkamer