hero background

Raamdecoratie op maat, voor elk raam en elke stijl

Bekijk onze producten

De juiste raamdecoratie voor een stijlvol raam en de ideale lichtinval doet wonderen, zowel voor de ruimte als voor je humeur.

Productoverzicht

Welke raamdecoratie bieden wij aan?

Luxaflex® is er trots op alle wensen voor raamdecoratie te kunnen realiseren voor elke kamer en stijl. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en helemaal afgestemd op jouw ramen en praktische behoeften. Ook op stijl hoef je niet in te boeten, want onze collectie raambekleding biedt tal van mogelijkheden in design, kleuren en stoffen. De keuze is aan jou!

Bekijk al onze producten
beige rolgordijnen op maat
MOOIE KEUZE AAN DUURZAME STOFFEN

Luxaflex® Rolgordijnen

Een innovatieve klassieker:

  • verschillende transparanties en texturen
  • geschikt voor extra grote ramen
  • keuze aan duurzame stoffen

GreenScreen SeaTex® NXT: gerecycleerd oceaanplastiek

ReLife: gerecycleerde PET-flessen en polyester

Alles over onze duurzame raamdecoratie

Laat je inspireren door onze raamdecoratie

IN DE KIJKER

Bedien je raamdecoratie automatisch waar en wanneer je maar wil, via een afstandsbediening, app of je stem.

Luxaflex® showroom voor op maat gemaakte raamdecoratie

Bezoek een showroom voor advies op maat

Verkopers van Luxaflex® raamdecoratie zijn specialisten die je helpen de perfecte look voor je woning te creëren. Ga langs in een showroom in je buurt, spontaan of op afspraak. Liever meer informatie via telefoon of mail? Geen probleem! Vind de showroom dichtst bij jou en maak je keuze.

Is Luxaflex® raamdecoratie duurzaam?

We werken met vooraanstaande duurzaamheidsexperten en op basis van internationale normen, zodat je kan genieten van veilige en verantwoorde producten voor een duurzamere wereld.

Op maat gemaakt voor jou

Waarom kiezen voor Luxaflex® raamdecoratie?

Wanneer je investeert in Luxaflex® raamdecoratie, ben je verzekerd van kwaliteit, een uniek design en uitmuntend vakmanschap. En niets verandert een raam zo sterk als raambekleding die speciaal voor jou is gemaakt met buitengewone aandacht voor detail.

Meer informatie

Vraag een brochure aan en laat je inspireren

Gratis inspiratiebrochure

Luxaflex® raamdecoratie

Wat je stijl of budget ook is, Luxaflex® raambekleding wordt exact op maat gemaakt en is beschikbaar in zeer stijlvolle looks en kleuren die perfect bij je woning passen.

Van de wauwfactor in de woonkamer tot een stijlvolle en veilige oplossing voor de speelkamer, je geniet overal van dezelfde kwaliteit en service van Luxaflex®.

Onze unieke producten worden gecombineerd met kindveilige smarthome- en koordloze bediening om de allerbeste raambekleding voor je woning te creëren.